MUSIKK: Odd Nordstoga ute med låta «Julinetter»

hes

Odd Nordstoga fortsetter å dele låter fra sitt kommende album, og nå har turen kommet til melankolskvakre «Julinetter», som hyller sommeren og spenningen man kan føle på ved overgangen til en ny årstid, et nytt skoleår, og det som kanskje blir en ny epoke.

– Då ein var ungdom så var liksom kvar sommar slik at den snudde litt opp ned på ting, slik at når ein kom attende til skulen så var alle bittelitt nye for kvarandre. Eg syns enno det er slik. I songen så er det vel ein som er redd at sommaren har teke for mykje tak og staka ut ein ny veg for det som før sommaren kanskje var ein kjærast, forteller Odd.

Les også:  Milepæl for Norge Rundt: 2000 episoder!

I vår slapp Odd Nordstoga tittelsporet fra sitt kommende album, Fatig Ferdamann til fantastiske kritikker. Låten ble sluppet etter ønske fra publikum på den digitale konserten hans i regi av Koronerulling, som samlet inn over en halv million kroner til Røde Kors sitt arbeid under pandemien.

Låten ble fulgt opp av singelen «Dans Dans Dans» på forsommeren, som fremdeles ligger i høy rotasjon på norske radiolister.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Hold it Boy"
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.