Burger King girer opp satsingen på ladestasjoner ved sine restauranter i Norge. Nå har Umoe Restaurants, som driver Burger King i Norge, inngått en omfattende avtale med Grønn Kontakt for å etablere... Les mer »
Det spesielle med den norske plommesesongen er nettopp at den kommer fort og det bugner, så mange greier ikke å bruke opp plommene. Holdbarhet på plommer avhenger av hvor frukten er i... Les mer »
At interessen for urtebrennevin skulle utvikle seg til destilleringen av en gin ettertraktet verden over, var nok ikke det Ståle Johnsen så for seg da han i 2007 begynte å leke med... Les mer »
IKEAs første varehus i gigantmarkedet India har åpnet dørene. Varehuset i Hyderabad har verdens største IKEA-restaurant, der hundrevis av måltider med norsk laks skal serveres hver dag. – Med plass til over... Les mer »
Nordmenn vil gjerne redusere egen bruk av plast, men de store tiltakene er vi imidlertid ikke villige til å ta. En fersk undersøkelse viser at vi stort sett bare vil kutte ut... Les mer »
Tall fra SSB viser at matprisene steg med 3,6 prosent fra juni til juli 2018. De 12 siste månedene har konsumprisindeksen økt med 3 prosent mens matprisene kun har økt med 1,3... Les mer »
Nordmenn blir stadig mer opptatte av å redusere matsvinn. Det finnes mange måter å gjøre det på, og folk er utrolig kreative. Bare ta et kjapt søk på #spisoppmaten, #restekjærlighet eller #kuttmatsvinn... Les mer »
Sentrale aktører i emballasjens verdikjede tar initiativ til å utvikle løsninger som er tilpasset norske forhold og samtidig innfrir EUs krav. Ambisjonene i EUs plaststrategi er at all emballasje laget av plast... Les mer »
Felleskjøpet Agri har i samarbeid med TINE og Nortura, inngått avtale om import av et parti ensilert grovfôr fra Island for salg i Norge. Det er gode forutsetninger for en god andreslått... Les mer »
For første gang tar et norsk firma med seg tre stjerner hjem fra den prestisjetunge og verdensomspennende konkurransen Great Taste i England. Blant over 12.600 bidrag var det kun 192 som fikk... Les mer »