Stor utbygging av ladestasjoner langs norske veier

grønn kontakt

Burger King girer opp satsingen på ladestasjoner ved sine restauranter i Norge. Nå har Umoe Restaurants, som driver Burger King i Norge, inngått en omfattende avtale med Grønn Kontakt for å etablere flere hurtigladestasjoner på kjedens restauranter over hele landet.

– Burger King er nå Norges største fast food kjede med 73 restauranter og vi er godt plassert langs de mest trafikkerte strekningene i landet. Det er naturlig at vi videreutvikler disse stedene i takt med de samfunnsendringene som skjer rundt oss for å skape størst mulig gjesteverdi. Vi ønsker at flest mulig av våre gjester skal få mulighet til å lade sine biler samtidig som de får noe godt å spise. Vi bidrar gjerne til at grønn energi blir minst like tilgjengelig som fossilt brennstoff og avtalen med Grønn Kontakt sikrer oss en profesjonell samarbeidspartner i arbeidet med å etablere flere ladestasjoner, sier Sverre Helno som er konserndirektør i Umoe Restaurants.

Les også:  De gir oss 17. mai-festen på NRK

Utbyggingen starter nå
Burger King har over 70 restauranter i Norge. De første nye hurtigladestasjonene som Grønn Kontakt skal bygge er planlagt å være i drift i løpet av høsten 2018.

Grønn Kontakt har i dag over 200 hurtigladestasjoner over hele Norge, og har fra før et veletablert samarbeid med Coop, Olav Thon Gruppen og Circle K. Selskapet etablerer i år også ladestasjoner i Sverige.

– Dette er en svært viktig samarbeidsavtale for oss. Avtalen gir oss tilgang til noen av Norges mest attraktive steder for å sette opp ladestasjoner og vil forsterke vårt allerede landsdekkende ladenettverk. Vi er opptatt av gode servicetilbud mens man lader bilen hos oss, og at våre kunder kan få en god matopplevelse samtidig som bilen lades opp. Det sparer gjestene for tid samtidig som det skaper en ekstra gjesteverdi, sier Ole Henrik Hannisdahl, daglig leder i Grønn Kontakt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.