Innovasjon Norge

Innovsjon Norge: – Etterspørsel i internasjonale markeder må kobles på næringsutvikling i Norge

– Etterspørsel i internasjonale markeder må være førende for innsatsen for eksportfremme. Koblingen mellom næringsutvikling hjemme og eksportfremme er kritisk for å gripe store muligheter for norsk næringsliv der ute, sier Gunnar... Les mer »
Innovasjon Norge

Innovasjon Norge vil ha skippertak for norsk eksport

EU har lansert vekststrategien Green Deal og USA har Build Back Better. Verden etterspør grønne og digitale løsninger. Er Norge klar til å ta opp den globale konkurransen om investeringer og kontrakter?... Les mer »
Innovasjon Norge

Vesterålen er godkjent som bærekraftig reisemål

Innovasjon Norge har tildelt Vesterålen Merket for bærekraftig reisemål. – For Vesterålen betyr dette at vi nå har et fungerende system for å måle utviklingen, og styre effektivt i en bærekraftig retning.... Les mer »
Landbruks- og matdepartementet

Innovativ bruk av tre fra Norge går internasjonalt

Det er ikke noe poeng i å være best i verden kun i Norge. Nå løftes kunnskap og erfaringer frem for et internasjonalt publikum gjennom digitale arenaer. Her benyttes den nordiske arenaen... Les mer »
innovasjon norge

Tredoblet støtten til gründere i 2020

I 2020 fikk gründere tre ganger så mye penger i tildelinger fra regjeringen sammenlignet med året før. Selv med sterkt utvidede rammer har Innovasjon Norge opplevd et rekordstort påtrykk fra oppstartsbedrifter over... Les mer »
kalkulator

Innovasjon Norge har fått varsel om bot etter uhjemlede kredittsjekker

– Vi deler Datatilsynets vurdering av at det som har skjedd er klanderverdig, og vi beklager, sier administrerende direktør Håkon Haugli. Innovasjon Norge har mottatt varsel fra Datatilsynet om vedtak om overtredelsesgebyr... Les mer »
kalkulator

Rekordtildelinger til næringslivet i 2020

I løpet av fjoråret delte Innovasjon Norge ut 12,6 milliarder kroner til utvikling og innovasjon i norsk næringsliv. Det mer enn en dobling fra året før. – Norske bedrifter har brukt koronakrisen... Les mer »
Iselin Nybø

Støtteordning for store publikumsåpne arrangementer

Den midlertidige støtteordningen for store publikumsåpne arrangementer er nå godkjent av ESA, opplyser Nærings- og fiskeridepartementet. – Vi er veldig glade for at denne ordningen nå er på plass, da vi vet... Les mer »
lofoten reine

Lofoten godkjent som bærekraftig reisemål

Innovasjon Norge har tildelt Lofoten Merket for bærekraftig reisemål. I en tid med dramatiske endringer for reiselivsnæringen fortsetter flere reisemål med langsiktig arbeid for økt bærekraft. – Vi gratulerer Lofoten med Merket... Les mer »
innovasjon norge

Snart klart for årets Arctic Innovation Week

Arctic Innovation Week 2020 arrangeres mellom 19.–25. oktober over hele Nord-Norge. Årets innovasjonsuke vil bestå av et mangfold av fysiske og digitale arrangementer. Tema for hovedarrangementene er «Det uventa samarbeidet». Innovasjon Norge... Les mer »