Senterpartiet kritisk til statsbudsjettet: – Ser ikke hele Norge

Foto: Ragne B. Lysaker, Senterpartiet

Senterpartiet mener Solberg-regjeringens siste budsjett ikke tar tak i utfordringene med økende forskjeller på tvers av hvor folk bor og hva folk tjener.

– Det er mye som må rettes opp i løpet av åra som kommer. Vi skal nå bruke den knappe tiden vi har til rådighet nå i høst for å justere neste års budsjett slik at folk over hele landet merker at Senterpartiet er i regjering, sier Senterpartiets finanspolitiske talsperson, Sigbjørn Gjelsvik.

Les også:  LESERINNLEGG: Vi har ikke råd til å tape tillit

Folk er lei sentralisering og økte forskjeller, sier Gjelsvik. – Det er på tide med en regjering som lytter til vanlige folk.

– Høyresiden har ikke svaret på de utfordringene Norge nå står overfor. Det har de nok en gang vist gjennom budsjettforslaget i dag. Nå ser vi frem mot å ta fatt på jobben med å gi Norge en ny kurs, sier Gjelsvik. 

Les også:  Røykvarsler og pulverapparat: - En veldig billig livsforsikring

–  Veien videre for Norge bekjentgjøres i morgen gjennom den nye regjeringserklæringen. Der går vi inn for å sikre tjenester nær folk i hele Norge, redusere sosiale og geografiske forskjeller og skape arbeidsplasser og verdier i Norge etter korona, sier Gjelsvik.

Foto: Ragne B. Lysaker, Senterpartiet

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.