coca-cola

Coca-Cola med verdenspremiere på nytt musikkonsept i Norge

Sist uke spilte Alan Walker i Norge for første gang på to år. Anledningen var Coke Secret Sessions, som er Coca-Cola sitt nye konsept i Norge for å gi publikum fantastiske musikkopplevelser.... Les mer »
coca cola

Utenomjordisk nyhet fra Coca-Cola til Bodø-butikker

Norge er et av fem europeiske land hvor Coca-Cola nå gjør et friskt grep på sin velkjente signatursmak, gjennom lanseringen av en limited edition – Intergalactic. I 1985 var Coca-Cola første brus... Les mer »
coca-cola

Coca-Cola ber folk pante flaskene sine

Coca-Cola produserer nå alt sitt vann i Norge på flasker av 100 % resirkulert plast. Samtidig erstattes logoen på disse flaskene med en oppfordring til å pante. Målet er å støtte opp... Les mer »
coca-cola

Coca-Colas juletrailer kommer til Bodø

Det har blitt en fast tradisjon at juletraileren fra den ikoniske «Holidays are coming»-filmen reiser landet rundt i førjulstiden. Og i år kommer den til Bodø. Den tradisjonsrike juletraileren er kjent gjennom... Les mer »
kaffe te mineralvann

Coca-Cola satser på flasker av 100% resirkulert plast

Som første marked går Coca-Cola i Sverige over til å bruke 100% resirkulert plast i alle flasker som er produsert lokalt. I Norge fortsetter satsningen på resirkulert plast med vannproduktene. Coca-Cola lanserte... Les mer »
coca-cola

Nå kommer Coca-Cola med kanelsmak i Bodø-butikkene

For første gang kommer Coca-Cola med kanelsmak til Norge. Nyheten kommer både med og uten sukker. – Vi holder løftet om stadig nye smaker og sukkerfrie alternativer, sier markedssjefen. Når dagene blir... Les mer »
coca-cola

Teknologisk gjennombrudd: Plast fra havet brukt i en Coca-Cola flaske

Coca-Cola har laget deres første testflaske med gjenvunnet og resirkulert plast fra havet, som tydeliggjør at det i fremtiden vil være mulig å bruke marint avfall for å lage resirkulert emballasje til... Les mer »
coca cola

Nye drikker fra Coca-Cola

September er lanseringsmåned i dagligvarebransjen, og Coca-Cola kommer med flere nye drikkevarer. Blant nyhetene fra selskapet er en iste som også kan varmes opp, og «limited edition» glassflasker med en klar retroprofil. ... Les mer »
coca cola

Reitan og Coca-Cola i sponsorsamarbeid om ny energidrikk

Reitan og Coca-Cola European Partners i Norge har inngått en avtale om sponsorsamarbeid. Kristoffer Reitan skal fronte Coca-Colas nye energidrikk, Coca-Cola Energy. Coca-Cola har samarbeid med flere golfklubber rundt om i landet. men... Les mer »
coca-cola

For første gang: Coca-Cola feirer Ramadan i Norge

Nå lanserer Coca-Cola en Ramadan-kampanje, på samme måte som selskapet i alle år har feiret julen med store kampanjer. Vi tar et standpunkt for mangfold, sier selskapets markedssjef i Norge. I forbindelse med... Les mer »