Glimt til topps: Vant over Strømsgodset

glimt

Bodø/Glimt jobbet inn en 2-0 seier over Strømsgodset, etter at Viking tapte 4-0 mot Molde søndag kveld. Dermed er Glimt tilbake på tabelltopp.

Rundt 6.000 fant veien til Aspmyra stadion søndag kveld tross høstvær og litt regn, men de fikk valuta for pengene. Etter bare et par minutter trillet Gulliksen inn 1-0 for Glimt.

Først ble det markert for offside, men målet ble godkjent etter VAR-sjekk. Bodø/Glimt kontrollerte stor deler av første omgang men stillingen holdt seg til pause.

60 minutter inn i kampen setter formsterke Ulrik Saltnes inn 2-0 for Glimt etter at Strømsgodset-keeperen Viljar Myhra glapp et langskudd. Det ble stillingen når dommeren blåste av.

Med søndagens seier på 2-0 over Strømsgodset sklir Glimt til topps og tar førsteplassen til Viking, som rykker ned til andreplassen på tabellen i Eliteserien.

– Jeg er veldig fornøyd i dag, for det er spennende å se hvor vi er når det kommer til å bygge opp den rette energien når kampene kommer tett, sier Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen til TV 2.

Amahl Pellegrino fikk gult kort, dermed mister Bodø/Glimt-toppscoreren kampen borte mot Molde neste helg.