Berg-suser når Glimt herjet med Viking på Aspmyra

glimt

Glimt storspilte i begge omgangene hjemme på Aspmyra mot Viking. Patrick Berg fikk inn et nydelig langskudd og kampen ble en skikkelig målfest som endte 5-1 til Glimt, men det kunne blitt flere scoringer.

Serieleder Bodø/Glimt fikk besøk av Viking som da hadde andreplassen i Eliteserien på Aspmyra mandag kveld. Rundt 6.000 tilskuere måtte opp i kaldt vær med litt regn.

Godt hjulpet av Glimt-fansen trykket Glimt mot Viking og etter 20 minutter satte Albert Grønbæck inn 1-0 til Glimt. 10 minutter etter er det Joel Mvuka som satte inn 2-0 for Glimt.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

Viking var farlige på et par kontringer i andre omgang og til slutt er det Salvesen som scorer 2-1 for Viking. Men det hjalp lite. Det var enveiskjøring på Aspmyra.

Pellegrino satte inn 3-1 for Glimt, så var det Patrick Ber sin tur. Med et langskudd perfekt plassert eksploderte banen og det ble 4-1 for Glimt.

Mvuka satte punktum med 5-1 for Glimt.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

– Jeg vet at jeg har et godt skuddbein, men i kamp ender de ofte over. I dag fikk jeg den duppen jeg ønsket og da gikk den i mål, sier Berg til TV 2 etter kampen.

– Det er en fantastisk scoring. Han er en av de beste i ligaen, og vanvittig god. Når han først scorer så pleier han ofte å score fine mål, uttalte Viking-spiller Zlatko Tripic til TV 2.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.