Nå kommer Coca-Cola med kanelsmak i Bodø-butikkene

coca-cola

For første gang kommer Coca-Cola med kanelsmak til Norge. Nyheten kommer både med og uten sukker. – Vi holder løftet om stadig nye smaker og sukkerfrie alternativer, sier markedssjefen.

Når dagene blir kortere og kaldere benytter Coca-Cola anledningen til å lansere en spesiell nyhet som retter seg inn mot sesongen som ligger foran oss. 

– For første gang kommer Coca-Cola med kanelsmak i Norge, både med og uten sukker. Smaken er skreddersydd for tiden som ligger foran oss – kaldere dager, kos innendørs og julefeiring. Coca-Cola har alltid vært en del av juletradisjonen for mange. Nå lanserer vi en smak for første gang i Norge som er spesielt tilpasset julen, sier Johanna Kosanovic, markedssjef for Coca-Cola i Norge.

Les også:  Standup komiker fra Bodø: Kjerkol har sikkert plagiert avskjedstalen også!

– Vi vil at folk skal få stadig flere alternativer å velge i, dette er en del av den strategien. Vi holder løftet om stadig nye smaker og sukkerfrie alternativer, avslutter Kosanovic.

Coca-Cola Cinnamon er tilgjengelig både med og uten sukker i halv- og halvannenliters flasker.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.