apotek 1

Advarer mot falske legemidler: – Trygt i norske apotek

Legemiddelverket er varslet om at det er avdekket falske Ozempic i Europa. Norges største apotekkjede, Apotek 1, råder folk til å handle i godkjente norske apotek for sikre seg trygge legemidler. –... Les mer »
Parat

Enighet i apotek-meklingen

Parat/Farmasiforbundet og Virke har kommet til enighet i mekling om overenskomst for apotekteknikere og medarbeidere. Det er enighet om endring i arbeidstid fra 36 til 37,5 timer pr. uke, enighet om at... Les mer »
bad hygiene

Ny undersøkelse: 1 av 10 nordlendinger dropper håndvask etter dobesøk

Til tross for at håndhygienen er viktigere enn noensinne, innrømmer mange nordlendinger nå at de fremdeles slurver. Vi glemmer å vaske hendene før vi spiser, når vi har vært utenfor hjemmet –... Les mer »
apotek 1

Nå får du Trumf-bonus hos Apotek 1

Landets største apotekkjede har inngått et samarbeid med fordelsprogrammet til Norges største dagligvarekonsern. Samarbeidet mellom Apotek 1 og NorgesGruppens Trumf kommer 2,2 millioner Trumf-medlemmer til gode. 428 lokale Apotek 1 over hele... Les mer »
apotek sommer sol

Her er solkremtabbene flest nordmenn gjør på ferie

Ny undersøkelse viser at 13 prosent dropper å bruke solkrem. Hele en av fem bruker kun solkrem på solferie, og over halvparten blir solbrente minst 1-2 ganger i løpet av sommeren. Nordmenn... Les mer »
komplett apotek

Halvparten bruker hjertemedisinen feil: Nå får de tilbud om gratis samtale

Ifølge tall fra WHO bruker halvparten av alle hjertepasienter legemidlene på feil måte. Apotektjenesten Medisinstart lanseres i hele Norge i disse dager og kan hjelpe folk som har spørsmål om medisinbruk. Det... Les mer »
boots hudpleie

Boots apotek tar huden på alvor: Satser på ny hudpleieserie

Denne måneden lanserer Boots apotek den helt nye og eksklusive hudpleieserien YourGoodSkin. Serien er utviklet gjennom et samarbeid mellom hudleger, forskere og tusenvis av vanlige kvinner. YourGoodSkin er spesialutviklet for å ta... Les mer »
gsk

Stor motstand mot bytte av inhalasjonsmedisin i apotek

Apotekforeningen har tidligere vist at 7 av 10 norske astma- og kolspasienter bruker inhalatoren feil. Når pasientene ikke tar medisinen på riktig måte, kan dette ha medisinske konsekvenser. Nå har Legemiddelverket foreslått... Les mer »