Nå får du Trumf-bonus hos Apotek 1

apotek 1

Landets største apotekkjede har inngått et samarbeid med fordelsprogrammet til Norges største dagligvarekonsern.

Samarbeidet mellom Apotek 1 og NorgesGruppens Trumf kommer 2,2 millioner Trumf-medlemmer til gode. 428 lokale Apotek 1 over hele landet i tillegg til apotek1.no vil nå bidra til bonus-innhentingen hos spareglade nordmenn på alle varer med unntak av de som er på resept. 

– Vi inngår et samarbeid med Trumf for å skape mer verdi for kundene våre. De vil oppleve at det er mye enklere å samle bonus når så mange ulike aktører samarbeider, sier Lise Østlund, direktør for marked og kundeinnsikt i Apotek 1.

Les også:  Legemiddelmangel rammer 1 500 pasienter daglig

Trumf er Norges største fordelsprogram, og gir bonus på alle kjøp i butikker tilknyttet NorgesGruppen samt drivstoffselskaper, forsikringsselskap og finansielle tjenester. Med Trumf når Apotek 1 ut til 75% av Norges husstander.

– Med dette samarbeidet ønsker vi også en større innsikt og forståelse av våre kunders behov. Vi tror begge parter vil ha stor nytte av dette samarbeidet, sier Østlund.

Har oppspart 1,7milliarder i bonus
Det er ikke tilfeldig at NorgesGruppen valgte landets største apotekkjede som samarbeidspartner når porteføljen skulle utvides.

Les også:  Skolebrødets dag markeres over hele landet fredag 21. juni

– Vi opplever at Apotek 1 ikke bare er størst, men også den beste apotekkjeden. Derfor var Apotek 1 vårt førstevalg. I tillegg er det viktig at kulturen og verdiene passet godt med NorgesGruppen og Trumf, sier Truls Fjeldstad, markeds- og analysedirektør i NorgesGruppen.

Ved utgangen av februar har kundene oppspart 1,7 milliarder kroner i Trumf-bonus. Trumf-sjefen er svært optimistisk til at fordelsprogrammet lanseres i en ny bransje.

Les også:  Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

– Forventingene våre er først og fremst at vi skal bli sterkere sammen. I begge bransjer vil vi den este årene bli utfordret av økt konkurranse og mer digitalisering. Disseutfordringene kan vi møte sammen, sier Fjeldstad.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.