Nord universitet: Ny dekan på Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag

Nord universitet

Styret ved Nord universitet har besluttet å tilsette Rose Martin som ny dekan for Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag.

Rose Martin kommer fra en stilling som professor ved fakultet for lærerutdanning ved NTNU, og er for tiden gruppeleder for musikk-, dans- og dramafagene. Martin har en ph.d.-grad fra University of Auckland, 2012, og en master in creative and performing arts fra samme universitet, 2008.

Les også:  Utdanningsdirektoratet: Elever skal få mulighet til annullering

Martin har vært ansatt i ulike fagstillinger ved University of Auckland etter avlagt ph.d.-grad og frem til 2019, inkludert en 20% stilling i to år som visedekan. Hun har vært ansatt som professor II ved FLU, Nord universitet siden august 2021. I tillegg har hun hatt ulike mindre stillinger ved universitet i Finland og Kina.

– I Rose Martin har vi sikret oss en kompetent leder som både er visjonær og konkret i sine tanker om fakultetet. Hun har mye internasjonal erfaring fra forskningssamarbeid og et stort internasjonalt nettverk, sier rektor Hanne Solheim Hansen.

Les også:  Bodø Nu felt på fire punkter i PFU

Dekanstillingen er en åremålsstilling på fire år, og ansettelsesperioden er 1.1.2023 – 31.12.2026. Rose Martin overtar for Egil Solli som har vært i dekanstillingen siden 1.1.2019.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.