Stor begeistring i Argentina da Norwegians første innenriksfly tok av

norwegian

Norwegians første argentinske innenriksflyvning tok av fra Buenos Aires tirsdag morgen lokal tid med kurs mot Córdoba, landets nest største by. Argentinas transportminister deltok på lanseringsarrangementet: – Takket være Norwegian blir det enklere for folk flest å fly, sier han.

De første innenriksflyvningene ble markert i Buenos Aires, Córdoba og Mendoza med representanter fra nasjonale og lokale myndigheter til stede, blant annet den argentinske transportministeren, Guillermo Dietrich.

Historisk dag
– Dette er en historisk dag for argentinsk luftfart. Et av de største flyselskapene i verden bidrar med sysselsetting og investeringer i Argentina. Byene våre vil knyttes tettere sammen ved at flere vil få muligheten til å fly. Takket være Norwegian blir det enklere for folk flest å fly, sier Argentinas transportminister Guillermo Dietrich.

Norwegian har blitt svært godt mottatt i Argentina, både av nasjonale og lokale myndigheter, turistnæringen og argentinere flest. Norwegians satsning har også skapt mye positiv medieoppmerksomhet.

Flere arbeidsplasser
– Dette er en stor dag for Norwegian og jeg vil takke alle i selskapet som har gjort en formidabel jobb for å få dette til. Argentina og Sør-Amerika generelt har et stort potensial og vi skal nå å bidra til økt turisme, flere arbeidsplasser og verdiskaping i Argentina, et land der flytilbudet har vært begrenset. Vårt mål er å gi alle muligheten til å fly og disse rutene gjør det nå mulig å reise mellom flere byer i Argentina til en lav pris. Nå ser vi fram til å ønske mange nye passasjerer velkommen om bord våre moderne, komfortable og mer miljøvennlige fly, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Norwegian tilbyr også en direkterute mellom London Gatwick og Buenos Aires fire ganger i uken. Flere av avgangene til Buenos Aires korresponderer med Norwegians flygninger fra Oslo, slik at reisende fra Norge også lett kan benytte seg av dette rutetilbudet. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.