FOGG Gildeskål åpner shop-in-shop i Bodø

Foto: Rune Bendiksen/Palookaville

FOGG Gildeskål åpner shop-in-shop hos O. Johanson i Bodø, noe som betyr at et dedikert område i butikken blir i FOGGs univers‚ en FOGG-in-shop. Butikken åpner onsdag 17. oktober med en markering mellom klokken 17 og 19. Alle interesserte er velkommen til feiring.

– Vi er veldig glad for samarbeidet vi har fått med O. Johanson. At en så etablert bedrift støtter og gir oss gulvplass i sentrum er en fantastisk mulighet, sier Gøril Pedersen, daglig leder i FOGG Gildeskål.

Les også:  Glimt: Går mot løsning for tomt til ny storstue

O. Johanson fra 1871 er Norges eldste klesbutikk og med sitt fokus på mote og kvalitet har de betydd og betyr mye for stilbevisste menn i Bodø-regionen.

The London Barber ligger i samme lokaler og med åpning av FOGG-in-shop er det en styrking av fokuset på stil og mote for menn, som kanskje også når ut til en yngre generasjon.

– I FOGG-in-shop blir en større del av kolleksjonen vår tilgjengelig i Bodø og det tror vi kundene våre setter pris på. De er opptatt av stil og kvalitet, og for mange er det viktig å kunne se og prøve for å finne det riktige plagget, sier Frøydis Pedersen.

Les også:  Designtalenter fra Bodø og Fauske står bak Arctic Race-trofé

Onsdag 17. oktober åpner FOGG-in-shop i lokalene til O. Johanson, og blir dermed nabo med dem og The London Barber. Dette markeres mellom klokken 17 og 19 med god stemning, åpningstilbud og goodiebags.

Foto: Rune Bendiksen/Palookaville

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.