ANNONSE: Slik vet du at du burde sjekke om du trenger briller

Det å bruke lesebriller er noe som er veldig vanlig og som mange flere enn man tror bruker mer eller mindre som en del av hverdagen sin. Mange vet heller ikke at de trenger lesebriller, fordi symptomene på dette er noe som kan ligne på så mye annet og man derfor ikke kommer til denne konklusjonen særlig raskt. Så hvordan kan du finne ut av om du trenger lesebriller? Akkurat det skal vi se mye nærmere på i denne artikkelen. 

Det er mange som bruker briller, og det finnes utallige grunner til at man trenger briller. Noen har skjeve hornhinner, andre er nærsynte, noen er langsynte, noen trenger lesebriller, andre bruker bare briller når de er på kino, museum eller forelesninger og noen vil rett og slett bare ha beskyttelse mot det blå lyset fra moderne teknologi slik at de får sove bedre om natten. Men hvordan vet du hva som er aktuelt for deg, eller når du burde gå til optikeren? 

Les også:  ANNONSE: Spar penger uten å gå på kompromiss med kvaliteten på mobilabonnementet ditt

Når burde du gå til optiker? 

Noe som er veldig typisk norsk, er at vi bare lever med små problemer fordi vi ikke vil bry noen. Selv når det kommer til en ting som synet vårt. Noe vi burde gjøre mye oftere er for eksempel å gå til optiker. Dette er nemlig noe av det beste vi kan gjøre både for øyehelsen vår, og når det kommer til å få hjelp med synet vårt. Under skal du få noen tips til symptomer som gjør at du burde gå til optikeren for å sjekke synet ditt: 

  • Du føler ofte at du er sliten i hodet, spesielt om ettermiddagen 
  • Du synes det er vanskelig å konsentrere deg 
  • Du får ofte hodepine eller vondt i nakken 
  • Du legger merke til at du spenner musklene i ansiktet mer enn andre 
  • Du lurer på om synet ditt har forandret deg 
Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Ofte kan man få en synstest helt gratis. Det burde derfor være rimelig lav terskel når det kommer til dette med å gå til optiker for å få hjelp til synet sitt. Er du en av de som kanskje burde gå til optikeren, men føler at det du opplever ikke er “ille nok” til å bestille en time.  Så bestill en time! Kanskje du trenger briller, kanskje du bare trenger en massasje eller bedre søvn – men etter en sjekk vet du akkurat hva du trenger, og det er det som er hele poenget

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.