Skal tilby webdesign til bedrifter i Bodø

david jensen

Stadig flere kjøper varer og tjenester på nettet, det betyr at stadig flere bedrifter i Bodø skaffer seg nettsider og nettbutikker. Nå skal et kjent webdesign byrå etablere ny avdeling i Nordland.

– Vi etablerer Nordland Webdesign i disse dager og ser frem til å lage hjemmesider og nettbutikker for bedrifter i Bodø og omegn, sier daglig leder David Jensen i Nordland Webdesign.

Nordland Webdesign er en avdeling av Oslo Webdesign og skal tilby webdesign tjenester til bedrifter i Bodø, Narvik, Mo i Rana og andre byer i fylket.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Med seg i bagasjen har webdesign byrået erfaring fra å lage nettsider for kunder som Nordisk bibelmuseum og Skagerak sparebank for å nevne noen. Men imponerende referanser betyr ikke høye priser.

– Vi har spesialisert oss på å lage moderne nettsider tilpasset både PC og mobil til priser fra 15.000 kroner, avslutter David Jensen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.