Sinful avslører sannheten om nordmenns sexliv

sinful

Skandinavias ledende nettbutikk innen sexleketøy, Sinful, har tatt en nærmere titt på de mer enn halv million bestillingene de mottok i 2019. Nå kan de avsløre mange morsomme og frekke fakta om nordmenns sexliv, som blant annet har tatt en bærekraftig retning i året som gikk. 

Hvor bor de frekkeste nordmennene? Hvem kjøper mest bærekraftig sexleketøy? Hva heter de som kjøper mest sexleketøy? Det er bare noen av spørsmålene Sinful kan besvare, etter å ha analysert årets salg.

Med en stigning på over 60 prosent, kan det for alvor slås fast at nordmenn har fått øynene opp for bærekraftig sexleketøy. Hos Sinful er det nettopp kategorien med bærekraftige produkter som har steget mest løpet i av 2019.

Les også:  Fjellferie i sommer? Dette må du tenke på

– Vi kan tydelig merke at det har vært en stigende interesse for våre bærekraftige produkter. Dette gjelder både de oppladbare vibratorene, dildoene, penisringene og onaniproduktene til menn, men også økologiske glidemidler og massasjeoljer, forteller Tonny Andersen, administrerende direktør i Sinful.

Det er spesielt innbyggerne i Frøya kommune som har trykket de bæredyktige produktene til brystet. Frøya er nemlig den kommunen som har kjøpt mest bærekraftig sexleketøy per innbygger. På annenplass kommer Kristiansund og på en hederlig tredjeplass ligger Fræna. Bodø er nummer 29 på listen over Norges mest bærekraftige kommuner.

Les også:  Smarte råd til katteeiere i ferien

Med en faktor på 1,80 er Vestnes den frekkeste kommunen i Norge. Faktoren beskriver hvor mange ganger det har blitt handlet sexleketøy sammenlignet med landsgjennomsnittet. På annenplass, med en faktor på 1,61 kommer Kristiansand, mens Oslo legger seg på en tredjeplass med en faktor på 1,59. Bodø er nummer 28 på listen over de frekkeste kommuner.

I fjor var det Rælingen som endte opp med prisen som Norges kjedeligste kommune, men det slipper de i år. Nå skal vi nemlig litt lenger vest for å finne den litt triste sisteplassen. Det er nemlig innbyggerne i Luster som har kjøpt aller minst sexetøy per innbygger i år.

Les også:  Mange unge har ikke reiseforsikring

Thomas og Silje topper statistikken over navn på personer som har kjøpt mest sexleketøy hos Sinful i 2019. Andre navn på topp 10-listen er Stian, Anders, Linda og Kristin.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.