Jarle Bernhoft ny mentor i «The Voice»

tv2

Jarle Bernhoft blir ny mentor i sesong 8 av TV 2-programmet «The Voice». – En stjernesignering for oss, sier TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen.

– Jeg gleder meg masse! Artistlivet gir jo plenty med anledning til å være ekstremt selvopptatt, så det blir fint å få blikket vendt utover og jobbe andre opp og fram. Og så blir det jo et stort emosjonelt tomrom etter Tom (Matoma) da. Jeg klarer nok ikke å fylle tårekvoten der, men må finne mine egne sko, sier Jarle Bernhoft.

Les også:  Bodø-bandet Virkelig ute med albumet "For ung til å vær trist"

45-åringen utgjør dermed en mentor-kvartett som også består av Espen Lind, Ina Wroldsen og Yosef Wolde-Mariam når opptakene til den åttende sesongen av «The Voice» starter i høst.

Jarle Bernhoft har hatt stor suksess som musikkartist og låtskriver i over 20 år, og er blitt belønnet med blant annet to Spellemannpriser. I 2014 ble han også nominert til en Grammy-pris.

– Jarle Bernhoft er en stjernesignering for oss! Det at han ønsker å være med på «The Voice»-laget er stort, og jeg er utrolig fornøyd med at mentor-kvartetten for den kommende «The Voice»-sesongen nå er komplett med fire av de største artistene Norge har å by på. Med sin lange erfaring som artist, har Jarle utrolig mye å bidra med inn til de flotte talentene som ønsker å prøve seg i «The Voice», sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.