Sikrer vintersport for 950.000 TV-kunder i Norge

alpint ski

Telenor og Canal Digital har fått på plass en ny innholdsavtale med Nordic Entertainment Group (NENT Group). Avtalen sikrer tilgang til NENTs lineære tv-kanaler og strømmetjenester, inkludert langrenn og annen vintersport fra 2021. 

Avtalen gjelder for kunder av Telenors strømmetjeneste T-We og Canal Digital i Norden.

Den nye avtalen gir Canal Digital og Telenor mulighet til å tilby strømmetjenesten Viaplay og det egenproduserte nordiske innholdet i Viaplay Originals som en del av sine tv-pakker. 

Les også:  Svømming: Ny norsk rekord og VM semifinale

I tillegg vil den nye 4K-kanalen Viasat Ultra HD bli lansert, og Viasport1 blir lagt til i Canal Digitals nye Sportspakke i løpet av noen uker. Kundene vil selvsagt også kunne fortsette å se lineærkanalene TV3, Viasat 4, TV6 og Viasport. 

– Vi er glade for å kunne både tilby nytt innhold og videreføre kjente og kjære kanaler til våre kunder. Kundene forventer topp kvalitet fra Canal Digital også når det gjelder innhold, noe denne avtalen bidrar til å innfri, sier Bjørn Ivar Moen, administrerende direktør i Canal Digital.

Les også:  Ajax hadde flaks: Glimt ute av Conference League

Det er NENT som har kjøpt rettighetene til å vise verdenscupen i blant annet alpint, skihopp, langrenn og kombinert fra 2021. 

– Vintersport har en spesiell posisjon blant norske seere. Derfor er vi spesielt glade for at kundene våre får se den ettertraktede vintersporten fra sesongen 2021/22. Kundene ønsker forutsigbarhet og fleksibilitet, særlig når det gjelder innholdet de verdsetter høyt, sier Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd i Telenor Norge. 

Les også:  Disse skiskytterne er klare for Holmenkollen

Avtalen er inngått mellom Telenor/Canal Digital og NENT uavhengig av den planlagte fusjonen mellom Canal Digital og Viasat Consumer, som ble offentliggjort 22. oktober.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.