telenor

God dekning i påsken – Men husk mobilvettreglene!

Snøforholdene er ekstra gode i år, og mange planlegger å tilbringe påsken i fjellet. Telenors mobildekning er nå bedre enn noensinne. Likevel bør du tenke på mobilvettreglene før du legger ut på... Les mer »
fyrverkeri

Nyttårsaften i Telenors nett: I denne appen eksploderte trafikken

Telenors kunder sendte over 12 millioner tekstmeldinger på nyttårsaften. Snapchat dominerte årets siste dag for syvende året på rad, på det meste var trafikken 14 ganger så høy som normalen.  SMS-tjenesten kunne... Les mer »
apple

SMS-en fyller 30 år: Dette stod det i verdens første tekstmelding

En desemberdag i 1992 ble den første SMS-en i historien sendt. Siden den tid har det foregått en rivende utvikling. Tro det eller ei, i dag sendes det 200 tekstmeldinger i sekundet... Les mer »
bodøposten android

Her er mobilselskapene som kundene er mest og minst fornøyde med

Gode og velfungerende mobiltjenester er avgjørende for stadig flere av dagens gjøremål både på jobb og privat. En ny og omfattende studie av kundetilfredsheten med mobilselskapene er nylig blitt gjennomført av EPSI... Les mer »
telenor

Telenor raskest på 5G i Norge

Telenor har det raskeste 5G-nettet i Norge – for andre år på rad, ifølge resultater fra Ookla Speedtest.  – Det er inspirerende å se at Telenors modernisering av mobilnettet har ønsket effekt.... Les mer »
telenor

Forsvaret og Telenor samarbeider om 5G-tjenester

Forsvarsmateriell og Telenor skal de neste årene samarbeide om å utvikle nye tjenester innenfor 5G, neste generasjons mobilnett. I første omgang skal det etableres et privat autonomt 5G-nett for Forsvaret, som sikrer... Les mer »
telenor

De fire nordligste fylkene velger Telenor

Fylkeskommunene Nord-samarbeidet (FKN) og Telenor har inngått en rammeavtale om leveranse av mobil og fast tale- og datakommunikasjon. Avtalen har en varighet på fire år, og skal også sikre fylkene tilgang til... Les mer »
tv2

Enighet om ny TV-avtale mellom TV 2 og Telenor

I kveld er TV 2 endelig tilbake på Telenors TV-skjermer da aktørene er enige om en ny langsiktig samarbeidsavtale. Avtalen gir Telenors kunder tilgang til hele TV 2s innholdsunivers, inkludert TV 2s... Les mer »
telenor

Nyttår i Telenors nett: Denne appen tidoblet trafikken

Telenors kunder sendte 14,6 millioner tekstmeldinger på nyttårsaften. Snapchat dominerte årets siste dag for sjette året på rad, mens TikTok fikk lavere trafikk. Nyttårsaften ble annerledes i år også. Store sammenkomster ble... Les mer »
iphone

Massivt angrep mot mobiler og kontoer

–  Norge opplever et massivt angrep mot folks mobiltelefoner, privat informasjon og kontoer. Nkom oppfordrer sammen med mobiloperatørene nå folk til å være ekstra forsiktige og oppmerksomme for svindel via SMS-er. Vi... Les mer »