Sterke spillere og falne engler: Det er klart for Paradise Hotel-finale!

tv3

Paradise Hotel 2019 har vært spillernes sesong der både kuler og hjerter har blitt knust, vinger har blitt klippet og folk har blitt sendt til både himmel og helvete. Den nervepirrende og avgjørende finalen der det ligger 500.000 kroner i potten, kan du se på TV3, Viafree og Viaplay torsdag kl 21.30. 

Vårens vakreste eventyr er inne i sin siste uke og finaleparet skal kåres. Denne sesongen av Paradise Hotel har vært preget av sterke spillere og deltakerne har vært igjennom blant annet Farmen-uke, Ex on the beach-uke, Superhelt-uke og Parterapi-uke. Deltakerne har også hatt besøk av døden og blitt styrt av en diktator, og hver uke har det blitt tatt vanskelige og hjerteskjærende valg. 

Les også:  Solo – Norges sprekeste 90-åring

Juryen, som består av gamle deltakere, har stor makt og står med en gullbillett til finalen i hånda. De som står igjen i finaleuka er Sofie og Mario, Bettina og Adrian, Marthe og Severin og Henrik og Thea. Men som alle vet – på Paradise Hotel kan alt skje, og hvem som blir de to siste finaleparene er fortsatt i spill.

Etter et svært spennende juryvalg på torsdag får finaleparet en glasskule i hver sin hånd. Holder begge finalistene på kula eller blir den slengt hardt og kaldt i bakken? Hvem vinner premien på 500.000 kroner? Det vil vise seg på torsdag klokken 21.30 på TV3, Viafree og Viaplay.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.