Ricardo Clarke fra Bodø var med da Norwegian åpnet i Argentina

ricardo

Argentinas transportminister og turistminister ønsket Norwegians første argentinafly velkommen da det landet i Buenos Aires i formiddag norsk tid. Fremst i bildet ser du Ricardo Clarke fra Bodø.

Nå feirer Norwegian at selskapets første flyvning til Sør-Amerika har landet i den argentinske hovedstaden Buenos Aires. Norwegian har dermed startet et helt nytt kapittel i sin globale ekspansjon. Norwegians flygning tok nylig av fra London Gatwick og landet i formiddag norsk tid i Buenos Aires.

Les også:  Deler ut 23,5 millioner kroner til kundene i Bodø

– Dette er en ny milepæl for Norwegian. Det er en glede å tilby et nytt kontinent til våre reisende og å kunne ønske passasjerer velkommen om bord våre moderne, komfortable og mer miljøvennlige fly. Dette er bare begynnelsen på våre planer i Argentina og Sør-Amerika, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.

Den nye ruten mellom London Gatwick og Buenos Aires flys fire ganger i uken med selskapets 787 Dreamliner. Flere av avgangene til Buenos Aires korresponderer med Norwegians flygninger fra Oslo, slik at reisende fra Norge også lett kan benytte seg av dette rutetilbudet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.