ANNONSE: Sov bedre med kontinentalseng

søvn

Sliter du med soveproblemer? Eller ønsker du bare å sikre deg en god natts søvn i en meget behagelig seng. Da skal du ha en kontinentalseng.

Nordmenn er ikke så vant med kontinentalseng som andre lands folk er. Ordet er imponerende. Vi snakker jo om kontinenter, og det er store ting.

Men hva er egentlig en kontinentalseng?

Kontinentalseng
En kontinentalseng skiller seg fra en typisk, norsk seng ved at madrassen er i ett stykke. En dobbeltseng har med andre ord ikke to enkeltmadrasser, men en stor madrass.

Du velger typisk mellom Queen eller King-størrelser på madrassen. En Queen har en bredde på 183 cm, og en King kommer vanligvis opp i to meter. Mange forbinder disse sengene med USA. Og selvsagt skal senger, i USA, være større enn hvor som helst ellers. Men i dette tilfellet har det faktisk noe for seg.

Uten motstand
Det finnes ingen gode, logiske grunner for hvorfor en kontinentalseng er bedre enn en smalere seng. Nettopp dette med bredden er et viktig poeng. Selv om du selvsagt ikke nødvendigvis brer deg utover hele sengen hele natten gjennom, er de herlig å ha plass.

Og noen sover jo mer urolig enn andre, og bruker mer plass.

Når du kjøper en kontinentalseng av en viss pris vil du også se at kvaliteten på selve sengen stiger ganske kraftig opp. Det er nesten som om en sover uten noen som helst motstand.

Bedre søvnkvalitet
Dette gir bedre søvnkvalitet, noe som i seg selv er en god grunn til å tenke på kontinentalseng til ditt soverom.

Du kan selvsagt også ha overmadrasser på toppen av madrassen, noe som gir en enda bedre soveopplevelse Og du skreddersyr akkurat hvordan du vil ha sengen: Myk, fast, middels, super-hard, super-myk, etc.

Mange madrasser er laget på en måte som gjør at hver side av madrassen kan ha en egen spesifikasjon etter som personen som ligger på den siden av sengen sin egen smak. Dette er noe som virkelig hjelper, for det er jo slett ikke sikkert at du trenger akkurat den samme fastheten på madrassen som partneren din.

Undersøk kontinentalsenger
Det neste du bør gjøre er å undersøke mer om kontinentalsenger. Se en kontinentalseng her, og studer produkt-teksten du finner.

Der finner du masse god informasjon om alle detaljene til sengen eller madrassen. Vurder selv om du vil gå for Queen eller King når det gjelder størrelse. Men husk at det alltid er godt med litt ekstra plass.

Og at om en seng blir 5000, 10000, 15000 eller 20000 kroner dyrere så er dette ikke så mye om sengen har en levetid på 30 år.

Kvalitet koster, men det betaler seg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.