Public pub i Bodø – New and improved!

odda

Midt i Bodø sentrum ligger et av Bodøs mest populære utesteder Public. Utestedet er kjent for en uformell atmosfære og at man holder åpent hver eneste dag – uansett. Nylig fikk Public ny leder og har endret stilen litt. Bodøposten.no intervjuet den nye sjefen, Odd Arild Johnsen.

Endringene som er gjort på Public handler om at man har pusset litt opp, fått litt ny dekor og kjøpt inn kunst for at gjestene skal ha det mer koselig. Og Public har mye atmosfære å by på.

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

– Vi har malt flere vegger, for de fargene som var før var litt slitsomme. Og så har vi kjøpt inn kunst av Sturla Hanssen som driver Lucky Tattoo, sier «Odda» Johnsen.

Et av kunstverkene til Sturla er et speil laget i gips og malt som en ramme i gull.

– Det vi har brukt mest tid på er faktisk musikken som spilles på Public. Vi er jo en pub som er kjent for rock, men vi har utvidet typer rockemusikk. For rock er jo egentlig ganske mye, så vi spiller alt fra pop-aktig musikk som Huey Lewis and The News, tidlig rock og selvsagt klassikere og ferske rockelåter som folk kjenner igjen. Musikken fanger med andre ord alle aldersgrupper, sier Odda.

Les også:  De gir oss 17. mai-festen på NRK

Og Public har et ganske variert klientell, her kan du finne 20-åringer og 50-60-åringer, alle i skjønn forening. I helgene er det vanligvis de yngre som dominerer.

Public er også kjent for å være stampub for flere kjendiser når de er i byen, for eksempel stand-up kjendisen Dag Sørås.

– Her kan man støte på kjente folk også, vi kjører jo også ofte after-party når det er festivaler og konserter i byen og da kan man ta en øl sammen med bandet etterpå. Det er det som er fordelen med en uformell atmosfære, forteller Odda.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.