Posten: hent pakken din nå!

posten pakker butikk

Post i Butikk over hele landet er nå fylt til randen av pakker. Posten oppfordrer deg til å hente pakken din så snart du har mulighet.

Black Friday kombinert med julehandelen fører til en kraftig økning av antallet pakker som venter på å bli hentet. I dag ligger det 100.000 flere pakker på Posten enn for én uke siden – en økning på 50 prosent.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

– Over 300.000 pakker er en utrolig mengde. Det er et rekordhøyt antall pakker, og det øker ytterligere mot jul. Jo fortere du henter pakken din, jo bedre er det, oppfordrer pressesjef John Eckhoff i Posten Norge.

Netthandelen øker med rundt 15 prosent i året. Selv om mange pakker blir levert hjem og i postkassen, er det mange som har en pappeske liggende på Post i Butikk, både i Bpdø og resten av Nordland.

Les også:  Se hvor bussen din er på kartet i Nordland

Et smart tips er å laste ned Postens sporingsapp. Da får du hentemelding med en gang pakken registreres inn på Post i Butikk og du kan også få en ekstra påminnelse når du befinner deg i nærheten av Post i Butikk.

I tillegg kan du enkelt bestille hjemlevering, dersom du har det travelt i førjulsstria.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.