Porto Geese slipper debutsingelen «Tea»

sheep

Den første singelen fra debut EP-en til nysignerte Porto Geese slippes på fredag – i god tid til å marinere før bandets by:Larm-opptreden i slutten av februar.

Porto Geese befinner seg i et helt eget sjikte på den norske alternative rockescenen. Med noen løse tanker om et psych-band møttes Joar Renolen og Bendik Øvrelid i studio. Resultatet ble noe helt annet, og vi elsker retningen det tok!

Porto Geese har blitt et mangefasettert prosjekt, med elementer fra støyrock, alternativ indie, deathrock og industriell rock med tidvise glimt av post-punk og shoegaze. Vegger av støyende gitar krydret med twangy synthmelodier er gjennomgående for EP-en som slippes om kun få uker, hvor «Tea» er den mest up-tempo låten fra et variert uttrykk.

Siden prosjektet startet har duoen blitt et fullt band, og arbeidet mot debutalbumet har også startet. Bandet ble plukket ut som et av årets demo-band til by:Larm.

«Tea» slippes digitalt 24. januarog EP-en «Close» slippes 7. februar.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.