Philips TV lanserer nye 2019-modeller

philips

Philips TV lanserer sitt 2019-utvalg. Det inkluderer flere OLED-modeller, en kraftigere ny tredjegenerasjons P5-prosessor og flere apparater med den eksepsjonelle lyden fra Bowers & Wilkins. 

Nye OLED804/854-modeller presenterer for første gang den 20 % kraftigere tredjegenerasjons P5-prosessoren. Den gir 20 % forbedring i bildekvalitet sammenlignet med andregenerasjons P5-prosessor.

De tidligere OLED TV-ene utstyrt med P5 var allment anerkjent for å sette nye referansestandarder for beste bildekvalitet i 2018, med modellene 803 og 903 som vant mer en 43 priser og to uavhengige «blinde» konkurranser i bildekvalitet.

Les også:  Nyhet: Barnekanalen Moonbug nå på Allente

Android Pie (9) vil for første gang presenteres på Philips Android TV-er og innebygd Alexa kommer på Philips Saphi Smart TV-plattformen på 6814-apparatet. Også nytt i 2019 er Dolby Vision-kompatibilitet. Med den kan Philips TV alene tilby alle aktuelle former for HDR-funksjonalitet på hele TV-utvalget for 2019.

Inkludert i utvalget er 8804, det første LCD-apparatet med lyd fra lydprodusenten Bowers & Wilkins. Philips TV presenterer også 9104, et forbløffende LCD-apparat med enestående europeisk håndverk i samarbeid med det danske designmerket Georg Jensen.

Les også:  Coop vil gjøre det lettere for kunden å velge sunt brød

Tredjegenerasjons P5 byr på forbedret støyreduksjon, skarphet og kontrast til alle kilder slik at de gir 20 % forbedring i bildekvaliteten sammenlignet med andregenerasjons P5-brikke. P5-bildeprosessoren er utformet for å analysere og enkeltvis adressere hver av de fem pillarene som sammen definerer den generelle bildekvaliteten: kildeperfeksjon, skarphet, farge, kontrast og bevegelse.

Tredjegenerasjonen har en spesiell to-brikkeordning som tilfører beregningskraft til viktige intensive deler i prosesseringskjeden. Dette gjør at brikken kan produsere enda renere, skarpere bilder enn før.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.