OfficeLink – En suksesshistorie fra Bodø

officelink

Bodø har mye å være stolt av, naturen, historien og selvsagt Glimt. Men det er sjelden man hører suksesshistorier om bedrifter fra Bodø. Bedriften OfficeLink fra Bodø er definitivt unntaket.

OfficeLink har sine røtter fra 90-tallet der man fokuserte på betalingsterminaler og telefoni til bedrifter. Nå har den lille bedriften fra Bodø blitt til en gruppe bedrifter med avdelinger flere steder i landet.

OfficeLink har fokusert på dataløsninger og telefoni til bedrifter under selskapet Mobil og IT) med Microsoft og Telia som partnere, mens betalingsløsninger og betalingsterminaler har blitt skilt ut i et eget selskap som heter Frontline POS. I tillegg har man startet Chargeup som fokuserer på elbil-lading.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

OfficeLink har nå avdelinger følgende steder i Norge:

  • Bodø
  • Oslo
  • Jessheim
  • Trondheim

Og en håndfull ansatte har med andre ord blitt til mange flere og et konsern med flere avdelinger og satsingsområder. Bak dette ligger det også flere oppkjøp.

For få år siden kjøre OffoceLink selskapene Linq AS og Linq Øst AS – begge lokalisert på Østlandet.

– Det stemmer at selskapene i Linq-gruppen har høy fokus på telecom. Dette skal fortsette og vi håper at vi kan hente ut mye kunnskap og overføre dette videre til våre andre lokasjoner innenfor det samme forretningsområdet. Østlandet er svært spennende for oss, sier Avdelingsleder for telecom, Torkjell Gansmoe til Bodø Nu.

Les også:  Nå skal TikTok verifisere AI-innhold

Og fremtiden ser lysende ut for selskapet som også satser på lading av elbiler.

– Lading av elbiler på offentlige tilgjengelige parkeringsplasser og boligsameier er svært spennende og dette forretningsområdet er under utvikling hos oss, sier Direktør forretningsutvikling, Espen Limstrand til Bodø Nu.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.