ANNONSE: Den lille svarte kjolen, en Plus Size garderobe stift

Den lille svarte kjolen, også kjent som LBD på engelsk, er et tidløst plagg som enhver kvinne bør ha i garderoben. Den er allsidig, elegant og kan kles opp eller ned avhengig av anledningen. På curvii.no kan du finne mange vakkre svarte kjoler.

Kvinner i store størrelser har ofte vanskelig for å finne den perfekte LBD som passer deres kroppsform, men med noen få stylingtriks kan enhver LBD forvandles til et smigrende og moteriktig antrekk. Her finner du måter å style en liten svart kjole for kvinner i store størrelser.

Legg til flere lag

En av de beste måtene å legge til dimensjon og interesse til en liten svart kjole er ved å legge den sammen med andre plagg. En dongeri- eller skinnjakke, for eksempel, kan gi din LBD en mer avslappet og edgy look. En blazer kan gjøre den mer formell og profesjonell. En cardigan kan tilføre varme og en koselig følelse. Mulighetene er endeløse! Eksperimenter med forskjellige typer jakker, cardigans og til og med skjerf for å se hva som ser best ut på deg.

Skaff deg tilbehør

Tilbehør kan fullstendig forvandle utseendet til en LBD. Et statement-kjede, et par øredobber med lysekrone eller en brosje kan legge til eleganse og glamour til antrekket ditt. Et belte kan knipe midjen og skape en mer definert silhuett. Et skjerf kan legge til farge og tekstur. En lue kan gi et lekent og morsomt preg. Når du bruker tilbehør til din LBD, må du huske på anledningen og det generelle utseendet du går etter.

Lek med mønstre

En liten svart kjole kan være et flott lerret for å leke med forskjellige trykk og mønstre. Et skjerf med leopard eller sebratrykk, for eksempel, kan gi antrekket et snev av villskap. Et sjal med blomster eller paisley-trykk kan legge til et snev av femininitet. En cardigan med geometrisk eller tribal-trykk kan legge til et snev av modernitet. Du kan til og med mikse og matche forskjellige utskrifter og mønstre for et dristig og unikt utseende. Vær imidlertid forsiktig så du ikke overdriver det, siden for mange utskrifter og mønstre kan være overveldende.

Avslutningsvis trenger det ikke å være vanskelig å style en liten svart kjole for kvinner i store størrelser. Med noen få enkle triks som lagdeling, tilbehør og bruk av ulike mønstre, kan du gjøre en vanlig LBD til et moteriktig og smigrende antrekk. Husk å eksperimentere og ha det gøy med det. Du vet aldri hva du finner på før du prøver.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Bodoeposten.no