amedia

Magne Storedal ny redaktør i Bodø Nu

Styret i Bodø Publishing har konstituert Magne Storedal (65) som ansvarlig redaktør i Bodø Nu i 2024. – Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven i en konkurransedyktig avis i et spennende... Les mer »
pc

Bodø Nu felt på fire punkter i PFU

Lokalavisen Bodø Nu fikk en firedobbel fellelse i en lukket behandling i Pressens Faglige Utvalg (PFU), opplyser Medier 24. Det var en lukket behandling av de presseetiske bruddene Bodø Nu ble skyldige... Les mer »
officelink

OfficeLink – En suksesshistorie fra Bodø

Bodø har mye å være stolt av, naturen, historien og selvsagt Glimt. Men det er sjelden man hører suksesshistorier om bedrifter fra Bodø. Bedriften OfficeLink fra Bodø er definitivt unntaket. OfficeLink har... Les mer »
amedia

Markus Rask Jensen fra Bodø blir ny direktør for innholdsutvikling i Amedia

Markus Rask Jensen (32) er ansatt som direktør for innholdsutvikling i Amedia. Han kommer fra rollen som nyhetsredaktør i Avisa Nordland. Jensen har også i en lengre periode vært konstituert som ansvarlig... Les mer »
amedia

Simen Pedersen (31) ny ansvarlig redaktør i Bodø Nu

Simen Pedersen er ansatt som ny ansvarlig redaktør i Bodø Nu. Han kommer fra stillingen som sportsleder i Nidaros. Han tiltrer stillingen ved årsskiftet. Pedersen overtar stafettpinnen fra Kent Roar Nybø. Han... Les mer »
tak brann

Boligbrann i Bodø – To personer til sykehus

To personer er sendt til sykehuset i Bodø etter en brann i en boligbygning i Bodø rundt klokken 01.30 natt til søndag, opplyser VG. Brannmannskapene fikk kontroll over boligbrannen og to personer... Les mer »
amedia

Kent Roar Nybø skal vikariere i Bodø Nu

Kent Roar Nybø stepper inn som ansvarlig redaktør frem til permanent løsning er på plass. Kent Roar Nybø overtar mandag 3. oktober som ansvarlig redaktør i Bodø Nu. Nybø skal lede avisa... Les mer »
Martin Soulimani

Fikk reaksjoner etter Pride-podcast: – Jeg har ikke noe imot Pride

Podcaster og journalist Gunnar Andreassen hadde nylig stand-up komiker Martin Soulimani i studio for en ny podcast. Denne ganger var Pride-terroren og bompenger i bilferien emner. Det har skapt sterke reaksjoner, blant... Les mer »
oliver hugaas

Ville støtte Ukraina: – Hengt ut som farlig ekstremist

Konflikten mellom Russland og Ukraina har motivert folk verden rundt til ulike former for støtte, fra det Ukrainiske flagget på Facebook-profilen til innsalingsaksjoner og støtte-konserter. Også regjeringen i Norge støtter Ukraina i... Les mer »
bodø vinter

Ny bydel ved moloen i Bodø

Det ser ut til at Bodø får en ny bydel. Bodø bystyre sa torsdag ja til planene om en ny bydel ved moloen i Bodø, ifølge Bodø Nu. – Vi har aldri hatt... Les mer »