Martin Soulimani

Fikk reaksjoner etter Pride-podcast: – Jeg har ikke noe imot Pride

Podcaster og journalist Gunnar Andreassen hadde nylig stand-up komiker Martin Soulimani i studio for en ny podcast. Denne ganger var Pride-terroren og bompenger i bilferien emner. Det har skapt sterke reaksjoner, blant... Les mer »
oliver hugaas

Ville støtte Ukraina: – Hengt ut som farlig ekstremist

Konflikten mellom Russland og Ukraina har motivert folk verden rundt til ulike former for støtte, fra det Ukrainiske flagget på Facebook-profilen til innsalingsaksjoner og støtte-konserter. Også regjeringen i Norge støtter Ukraina i... Les mer »
bodø vinter

Ny bydel ved moloen i Bodø

Det ser ut til at Bodø får en ny bydel. Bodø bystyre sa torsdag ja til planene om en ny bydel ved moloen i Bodø, ifølge Bodø Nu. – Vi har aldri hatt... Les mer »
facebook

71-åring slipper å sone for å ha skrevet «korrupte kakerlakk» om somalisk bodøværing

En 71 år gammel kvinne fra Bergen er i Høyesterett dømt til 24 dager betinget fengsel for å kalt Sumaya Jirde Ali «din korrupte kakerlakk» på Facebook, melder flere medier. – Det... Les mer »
avisa nordland

Amedia kjøper Bodø Nu, Rana No og Vefsn No

Amedia har kjøpt Nu Publishing AS i Bodø som består av tre mediehus og ett teknologiselskap. Nu Publishing er morselskapet til de digitale abonnementsavisene Bodø Nu, Rana No, Vefsn No og Lynx.... Les mer »
snapchat

To bodøværinger skal ha filmet seksuell omgang med mindreårig

To bodømenn i begynnelsen av 20-årene står tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med en mindreårig jente. Den seksuelle omgangen skal ha blitt filmet av en den andre tiltalte, som dagen... Les mer »