Flere talere klare for årets Oslo Freedom Forum

Human Rights Foundation

The Human Rights Foundation (HRF) har nå gleden av å kunne kunngjøre flere detaljer om talerlisten for det 11. årlige Oslo Freedom Forum.

Oslo Freedom Forum avholdes i Oslo 27. til 29. mai i Det Norske Teater. Det årlige forumet samler verdens ledende aktivister, akademikere, eksperter på menneskerettighetslov, journalister og verdensledere som står opp for frihet i kampen mot noen av verdens mest undertrykkende regimer.

Oslo Freedom Forum har nå bekreftet en rekke nye talere til årets forum. Blant dem er; Laila Haidari som arbeider mot den illegale narkotika-industrien i Afghanistan, driver landets eneste rehabiliterings-senter og arbeider mot Taliban. De har også bekreftet at Pete Pattisson, en journalist som arbeider for arbeider-rettigheter og for å spre kunnskap om moderne slaveri, spesielt med fokus på sør-Asia. Adam Roa som driver podkasten ‘The Deep Dive’ og snakker om hvordan mennesker kan yte sitt potensiale og bidra til å gjøre verden bedre kommer. Det gjør også den Pulitzer-prisvinnende journalisten Esther Htusan fra Burma. I 2017 ble hun tvunget til å flytte til Thailand etter å ha mottatt trussler som resultat av sine rapporter om Aung San Suu Kyi sin politikk mot flyktninger av Rohingya folket. Hun har siden 2013 skrevet fro Associated Press om etnisk rensning i Rakhine-staten.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

I tillegg til å høre taler fra noen av verdens mest inspirerende aktivister som arbeider for menneskerettigheter og global frihet vil publikum også ha mulighet til å delta i en interaktiv messe med kunstnere, kunstinstallasjoner og representanter for organisasjoner og bedrifter som gjennom kreativitet fronter menneskerettigheter. Det vil også avholdes paneler, og verksteder med ledende stemmer som fokuserer på praksis og strategier for politisk og sosial endring.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.