Nye Volkswagen T-Cross klar for Norge

volkswagen

Volkswagen utvider SUV-familien, og småbilsegmentet får et nytt, attraktivt tilskudd. T-Cross kommer med tøff design, fleksibelt interiør og sikkerhetsutstyr som til nå har vært ukjent i klassen. Nykommeren har nå kommet til Norge.

T-Cross møter deg med et markant panser, bred grill med integrerte hovedlys og horisontale linjer langs sidene som gir den karakter. Det muskulære skulderpartiet understreker særpreget, og det nye reflektorbåndet, som løper på tvers over hele bilens bakparti, er et visuelt grep som gir økt inntrykk av bredde.

Les også:  Økokrim og Regnskap Norge inngår samarbeid for å bekjempe svart økonomi

Den nedre delen av fronten er karakterisert ved distinkte tåkelys og integrerte kjørelys. Plasseringen av tåke- og kjørelysene gir fronten visuell tyngde. Dersom bilen har LED-hovedlys (Style), er kjørelysene integrert i frontlyktmodulen og tåkelys i tåkelysmodulen. Biler med Halogen frontlykter (Life) har kjørelysene plassert i tåkelysmodulen. Baklysene har LED-teknologi som standard.

Med en lengde på 4,11 meter og en høyde på 1,58 meter, er T-Cross 54 mm lenger og ikke minst 138 mm høyere enn Polo. MQB-plattformen gjør det mulig å trekke den drivende forakselen svært langt fram. Det gir en akselavstand på hele 2,55 meter, noe som legger grunnlaget for den gode innvendige plassen.

Les også:  Høyere vågehvalkvote i 2023

T-Cross gir sittehøyde som en typisk SUV: Foran er den 597 mm, bak 652 mm – noe som er 10 cm høyere enn i Polo. Det garanterer god oversikt – fra alle sitteplasser.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.