Ledige studieplasser hos Noroff

noroff

I disse dager får mange svar på hovedopptaket til Samordna opptak. For noen er høsten sikret, mens for andre ble det kanskje ikke helt som man hadde tenkt.

På Noroff er det fremdeles ledige studieplasser i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand. Studiene har løpende opptak, som gjør at man kan få svar raskt og dermed sikre seg studieplass til høsten.

Noroff tilbyr 24 fremtidsrettede studier, utviklet i samarbeid med næringslivet. Studiene er innen teknologi og digitale medier. Nytt i år er at Emergence School of Leadership er en del av Noroff, og studiet i moderne prosjektledelse har blitt en del av porteføljen.

Les også:  Enighet i lønnsoppgjøret for hotell- og restaurantbransjen

– Våre studier er utviklet i tett samarbeid med bransjen, for å gi studentene våre hands-on kompetanse som de kan ta med seg rett ut i arbeidslivet, sier Beathe Due, rektor ved Noroff høyskole.

Hun fortsetter:

– Vi skreddersyr utdanningstilbud som vi vet at arbeidsmarkedet har behov for og leverer praksisnær utdanning som fører til jobb. Søkere bruker i snitt mindre enn to minutter på å fylle ut søknaden. Søknadsprosessen foregår via Noroff sine nettsider.

Les også:  Historisk enighet i bussoppgjøret

Noroff har for syvende året på rad søknadsrekord, til tross for en nedgang i antall søkere til høyere utdanning i Norge. Noroff opplever en enorm interesse for nettbaserte utdanninger. 29 prosent flere har akseptert studieplass til Noroff Nettstudier enn i fjor. 

Til høsten ventes over 4000 studenter hos Noroff, med oppstart 15. og 16. august. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.