Ny undersøkelse: Dette er kjendisene norske single helst vil date

Dagdrømmer du om en het romanse med en kjendis? I så fall er du ikke alene! Men hvem er kjendisene nordmenn helst hadde hatt en date med? En ny undersøkelse fra datingappen happn viser at Astrid S og Herman Flesvig er de som flest single drømmer om å date.

Vi blir daglig eksponert for kjendiser, gjennom filmene og TV-seriene vi ser på, avisene vi leser og kontoene vi følger på sosiale medier. Derfor er det ikke rart at vi også fantaserer om dem. Men hvilke kjendiser vil vi helst date? Happn har funnet ut hvilke stjerner og profiler nordmenn drømmer om å ha en romanse med. Kartleggingen viser at nordmenn som dater menn, har et godt øye til Herman Flesvig. Skuespilleren og artisten topper nemlig listen. Deretter følger musikkartistene Kygo og Alan Walker.

Les også:  Slik unngår du vannplaning og skader på bilen

Nordmenn som dater kvinner, drømmer i stedet om å date Astrid S. Sangeren, låtskriveren og tidligere Idol-deltaker tar førsteplassen på listen over kvinnelige kjendiser. På andreplass kommer programlederen Marte Bratberg. Høyt oppe på listen havner også profiler som Julie Bergan, Jørgine Massa Vasstrand og Sophie Elise.

– Jeg tror de fleste av oss har drømt om å date sin favorittkjendis, og at de fleste er enige om at tanken gir en litt pirrende følelse. Kanskje det er en kjendis som man har sett opp til i lang tid, en som man er imponert over, eller som har en personlighet som fanger interessen, sier Marine Ravinet, Head of Trends i happn.

Les også:  – Planlegg høstferien nå

Topp 5 kvinnelige kjendiser som nordmenn helst vil date:

  1. Astrid S
  2. Marte Bratberg
  3. Julie Bergan
  4. Jørgine Massa Vasstrand 5. Sophie Elise

Topp 5 mannlige kjendiser som nordmenn helst vil date:

  1. Herman Flesvig
  2. Kygo
  3. Alan Walker
  4. Jakob Oftebro
  5. Aksel Lund Svindal
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.