ANNONSE: Trendende kryptokurs prognose: Hvilke krypto vil bli de neste som eksploderer?

Det er veldig populært å investere i kryptovaluta idag, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Med en høy volatilitet finnes det sjanse for en god utvikling av investeringene. Interessen for krypto har aldrig hvert større. Det har også gitt en eksplosjon av nya kryptovalutaer. Mange lurer dog mest på hvilken neste kryptovaluta er til å eksplodere på samme måte som Bitcoin gjort en gang i tid. Vi skal derfor se nå på noen kryptoer med en god kryptokurs prognose.

Trendende kryptovaluta

Det er mange forskjellige kryptovaluta å velge mellom i dag. Ikke alle er like populær eller har like god krypto kurs prognose. Vi skal se på fem kryptovaluta som er spådd en god kurs prognose over tid.

  1. Dash 2 Trade (D2T) – Plattform som har som mål gjøre krypto trading tilgjengelig for alle
  2. RobotEra (TARO) – Ny Metavers og Web3 krypto som har vekket stor oppmerksomhet
  3. IMPT.io (IMPT) – Kryptovaluta som skiller seg ut med sin store fokus på miljø
  4. Calvaria (RIA) – Plattform for gamere, hvor mynten kan bli brukt for P2E spill, staking og mye mer
  5. Chainlink (LINK) – Populært orakelnettverk som lar deg lenke sammen smarte kontrakter med forskjellige kryptovalutaer
  6. Polygon (MATIC) – Høyaktuelt krypto prosjekt som vil gi raskere og mer rimelig transaksjoner ved kjøp av krypto

6 kryptovaluta med god kurs prognose
Nå har du fått en rask oppsummering av fem forskjellige kryptovaluta som har en god kurs prognose idag. Nå skal du få bli kjent litt nærmere med dem, slik at det blir enklere for deg å vite hvilke kryptotokens du synes det er interessant å investere i.

Dash 2 Trade – Vil tilby enkel trading for alle

Krypto er ikke like enkelt for alle å skjønne og hvis du kommer som nybegynner innen trading er det mye informasjon å holde styr på. Dette har man som mål på Dash 2 Trade å forandre. Denne plattform har som mål å gjøre krypto trading tilgjengelig for alle, uansett hvor mye kunnskap en har fra før av. Dette gjøres ved at plattformen analyserer markedet og gir signaler på potensielt gode kjøps- og salgsalternativer.
Selv om dette er en veldig ny kryptovaluta har den allerede fått en veldig god kurs prognose. Det kommer seg mye fra at D2T har hatt et av de beste forhåndssalgene av alle krypto i 2022. Interessen for denne kryptoen har vist seg å være svært høy.

RobotEra – Kombinerer Metavers og Web3

RobotEra er en ny plattform som kombinerer roboter, metaverset og web3. Her kan du kjøpe din helt egen robot for å delta i et metaverse, hvor du kan bygge, utforske og kjøpe land. Alle robotene er designer i form av NFT-er og det finnes kun 10 000 stykker.

TARO er tilgjengelig på forhåndssalg, som vil være fordelt ut på flere ulike faser. Når en fase er ferdig, starter neste, og prisen stiger. Ønsker du å delta på forhåndssalget, burde du være rask slik at du ikke går glipp av noe. Fase 2 av er allerede i gang.

IMPT – Introduserer miljøtenk i kryptoverden

IMPT.io har fått mye oppmerksom fordi de har en de kommer med innovative løsninger på et globalt problem. Her er fokus på å la krypto bidra til en bedre og litt mer ren verden. Her får du investert i klimakompensering for karbonavtrykk. Mer enn ti tusen klesmerker og andre merker har allerede anslutet seg til økosystemet og når du handler hos dem har du mulighet for å kompensere for de karbonavtrykk å bli belønnet med IMPT tokens.

Det vil også være mulighet for å brenne tokens å da bli belønnet med eierandeler i eksklusiv digital kunst. Også disse eierandelene vil bli mulig å bruke for trading innenfor IMPT sitt økosystem. En stor transparens vil bli brukt, slik at det er mulig å følge hvor miljømessig hvert ansluttet foretak er, og lignende. IMPT har fått masse ros og en høy interesse siden lansering av forhåndssalg og har blitt gidd en veldig god kryptokurs prognose.

Calvaria – Kan bli den neste store gaming kryptoen

Det er ikke noe nytt at mange gamers foretrekker betaling med kryptovaluta. Derfor har også plattformen Calvaria fått en stor interesse allerede fra starten av. Hvis du sjekker ut websiden deres vil du også skjønne at det kule designet sikkert bidrar til å tiltrekke en god del interesse også.

Calvaria er en gaming plattform hvor du vil ha mulighet for å lage dine egne spillekort. Ved hjelp av den lokale kryptoen RIA, vil du for eksempel få kjøpt forbedringer i spillen, du kan kjøpe å selge både egne og andre sine spillkort, det vil være mye fokus på Play 2 Earn og selvsagt også en god del staking. Raskt oppsummert vil byr Calvaria på en rekke bruksområder og funksjoner. Denne kryptovaluta har fått en god kurs prognose siden mange tror at Calvaria kommer til å bli en populær plattform som bruker av mange spillere.

Chainlink – Forenkler bruk av smarte kontrakter

Chainlink er en prosjekt som gjør det enklere for deg å benytte deler av de muligheter som finnes innen krypto og smarte kontrakter. De har laget en effektiv node som lenker sammen forskjellige smarte kontrakter og kryptovalutaer.

Ved hjelp av Chainlink er det mulig for eksterne blokkjeder å lenke seg sammen med smarte kontrakter fra Ethereum sin blokkjede. Dette er noe som operatørerne ikke klarer å lage selv, så det et en tjeneste som trenges og den brukes også flitig allerede. Siden det hele tiden blir lansert nye kryptovalutaer, er det gode muligheter for at Chainlink vil få enda større betydning etterhvert. Det gir også en god kryptokurs prognose for den lokale Chainlink kryptoen.

Polygon – Fokusert på rask og rimelig krypto-transaksjon

Som mange allerede vet så er mange krypto transaksjoner en stor og litt langsom prosess. Det er også en av ulempene med krypto. Polygon ble startet som en prosjekt for å løse Ethereum sine problem med skalering, omtrent samtidig som flere andre prosjekter med samme mål.

Polygon (som da het Matic) viset seg ha en veldig god og sikker løsning på skaleringen. Det gjorde at den lokale MATIC token steg fort i pris når projektet med sine fordeler ble kjent bla allmennheten. Idag er Polygon også kjent som Ethereum sin sidekjede. Denne kan skalere opp til flere titusener transaksjoner hvert sekund. Samtidig tilbyr denne “sidekjeden” samme sikkerhet som Ethereum sin egen blokkjede. Siden de aller fleste vil at ting ska gå fort, samtidigt som de ikke vil betale mer en nødvendig, har Polygon sin kryptovaluta MATIC blitt gitt en god kurs prognose.

Tenk på dette her når du skal investere i kryptovaluta

Å investere i kryptovaluta kan gi veldig god avkastning over tid, men det er også viktig å huske på at dess volatilitet kan gå begge veier. Derfor skal du altid sørge for at porteføljen du har er godt diversifisert, slik at du sprer ut risikoen bredt.

En annen viktig ting er å altid lese deg godt opp på de kryptoene du har lyst til å investere i. Dette er egentlig ikke noe forskjell fra annen trading, men det kan ikke bli sagt nok mange ganger. Du kan med fordel la deg bli inspirert fra andre kring gode kryptovalutaer å investere i, og bruke disse for å få hjelp til å finne kryptovaluta med god kurs prognose. Les dog også altid nøye selv om hver interessant kryptovaluta og dann deg en egen oppfatning om hva som kan virke til å være en fornuftig prognose for kryptoen.

Oppsummering

Det er idag en veldig stor interesse for kryptovaluta, verden over. Det er dog ikke bare mange traders som finnes, men også mange kryptovalutaer. I tillegg lanseres det stadig nye krypto prosjekter og selv for traders med erfaring er det mange ganger litt vanskelig å følge med i hva som er nytt.

I dette guidet finner du fem forskjellige kryptovalutaer som har en god kurs prognose og som er spådd å gå opp mye i pris over tid. Kanske er det også noen av disse som vil få en skikkelig eksplosjon i verdi.

Uansett hva andre tror og mener, skal du altid danne deg en egen oppfatning når du investerer – dette gyldne regel gjelder ikke bare for krypto investeringer, men for alle typer av investering.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.