VIDEO: Glimt vant mot Rana i cupen

glimt

Bodø/Glimt besøkte Mo i Rana for det første oppgjøret i årets cup, mot Rana FK torsdag kveld. Fotballkampen startet jevnt og med gode målsjanser for begge lagene.

Til slutt er det Victor Boniface som er heldig og får inn 0-1 for Glimt. Ulrik Saltnes setter så inn 0-2 etter et flott angrep. Glimt gjør et par bytter, så har Glimt en stor målsjanse til med Boniface, men det står 0-2 til pause.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

Glimt fortsetter angrepene på Rana etter pausen, og gjør flere bytter. Men Rana er gode, holder stand og angriper. Glimt får så en kontring og Mvuka setter inn 0-3 for Glimt.

Glimt gjør igjen et bytte, så setter Victor Boniface inn 0-4 Glimt. Dommeren blåser av kampen og Bodø/Glimt er dermed videre i cupen.

– Vi får læring hvert eneste minutt vi spiller nå. Vi møter et godt lag og gjør en god kamp i dag. Vi er fornøyde med kampen, og det er sikkert Rana også, sa Kjetil Knutsen til Glimt.no etter kampen.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.