VIDEO: Glimt vant mot Rana i cupen

glimt

Bodø/Glimt besøkte Mo i Rana for det første oppgjøret i årets cup, mot Rana FK torsdag kveld. Fotballkampen startet jevnt og med gode målsjanser for begge lagene.

Til slutt er det Victor Boniface som er heldig og får inn 0-1 for Glimt. Ulrik Saltnes setter så inn 0-2 etter et flott angrep. Glimt gjør et par bytter, så har Glimt en stor målsjanse til med Boniface, men det står 0-2 til pause.

Les også:  Norges curlingkvinner sikret finaleplass!

Glimt fortsetter angrepene på Rana etter pausen, og gjør flere bytter. Men Rana er gode, holder stand og angriper. Glimt får så en kontring og Mvuka setter inn 0-3 for Glimt.

Glimt gjør igjen et bytte, så setter Victor Boniface inn 0-4 Glimt. Dommeren blåser av kampen og Bodø/Glimt er dermed videre i cupen.

– Vi får læring hvert eneste minutt vi spiller nå. Vi møter et godt lag og gjør en god kamp i dag. Vi er fornøyde med kampen, og det er sikkert Rana også, sa Kjetil Knutsen til Glimt.no etter kampen.

Les også:  VIDEO: Nikita Haikin tilbake i Bodø/Glimt
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.