Ny datingtrend blant norske single

iphone sommer

Den globale datingappen, happn, har nå oppdaget en ny trend innen online dating: Snooze-dating. Alle kjenner til fenomenet ghosting, et stort rødt flagg når det kommer til dating.

Snooze-dating er når du ønsker å svare en du er interessert i, og faktisk ha en samtale med dem, men… glemmer å svare. Single planlegger å svare senere for å ha sin fulle oppmerksomhet på samtalen, men ender opp med å ikke svare – det er blitt glemt og du angrer.

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

Ifølge en undersøkelse gjennomført i datingappen happn, er det 38 prosent som sier at de har utsatt å svare en de er interessert i, for så å glemme å svare. Det er også mange som angrer på at de ikke har svart med en gang (68%).

– Det er lett å si til seg selv at man skal svare senere, men plutselig har det gått flere dager og det blir for sent å svare uten at det er rart eller at Crushet ditt er forsvunnet. Dessverre er dette vanligere enn vi skulle ønske, forteller datingekspert i happn, Simone Quist Mathiesen.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

Ifølge eksperten, er årets mest populære dag for å finne deg et nytt Crush mandag 21. august. Denne dagen er det større sjanse for å Crushe med nye folk, og du kan derfor få en ny start der du unngår snooze-dating.

– Vi ser at det kan være en sammenheng mellom studiestart og aktivitet i appen. August er generelt en måned med mye aktivitet, der mandager er den beste dagen i uken. Dersom du er singel og ute etter å bli kjent med nye mennesker, eller ønsker å dra på en date, vil vi anbefale å være aktiv på happn 21. august, sier Mathiesen og avslutter:

Les også:  Se hvor bussen din er på kartet i Nordland

– Kanskje du får en ny sjanse hos Crushet du glemte å svare.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.