Norse tar av med første flygning fra Oslo til New York

norse

Tirsdag feiret Norse Atlantic Airways sin aller første flygning – fra Oslo til JFK-flyplassen i New York. Dette markerte også den formelle åpningen av den nye “non-Schengen”-terminalen på Oslo Lufthavn, som vil bidra til en bedre opplevelse for de reisende. 

Begge milepælene ble feiret på terminalen av inviterte gjester, passasjerer og medarbeidere.  

– Dette er en stor og viktig dag for alle oss i Norse, men ikke minst det reisende publikum som nå får muligheten til å fly komfortabelt mellom Europa og USA til en lav pris. Vår første flygning fra Oslo til New York er resultatet av måneder med forberedelser og hardt arbeid fra dedikerte kolleger. Nå ser vi fram til å komme skikkelig i gang med USA-ruter fra Oslo og deretter fra flere europeiske byer, inkludert London og Berlin, sier konsernsjef Bjørn Tore Larsen i Norse Atlantic Airways. 

Les også:  Redusert kapasitet på Bognes - Lødingen

– I dag er det først og fremst viktig for meg å gratulere Norse med deres første offisielle passasjerflygning. Dette markerer starten på det vi i Avinor tror blir et langvarig og godt samarbeid om utvikling av trafikk som er viktig for hele Norge. At vi nå har et norsk flyselskap som tilbyr gode direkteruter fra Oslo lufthavn til Nord-Amerika er vi veldig glade for og dette vil komme norske reisende og norsk næringsliv til gode, sier konsernsjef i Avinor, Abraham Foss.   

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.