Nå kan du veksle inn Trumf-bonus med hotellovernattinger

sommer

Med mange langhelger og fridager i mai, er det fristende å ta seg et lite avbrekk fra hverdagen enten med å reise bort eller være turist i egen by.

Nå blir det enda enklere å gjennomføre, for nå kan handlekurven din med smør, egg og såpe bli til en deilig hotellfrokost. Nå kan du veksle Trumf-bonusen din inn i overnattinger hos Nordic Choice Hotels.

Les også:  Disse helserådene gir nordlendinger mest blaffen i

– Vi har inngått et samarbeid med Trumf som gjør at kundene kan veksle Trumf-bonusen deres til Nordic Choice Club-poeng. 1 Trumf-krone blir til 15 Nordic Choice Club-poeng. Poengene kan man deretter bruke på overnattinger på alle våre 193 hoteller i Norden og i Baltikum, sier Mie Skau Vedeler, ansvarlig for partnersamarbeid i Nordic Choice Hotels.

1 milliard i banken
Trumf er Norges største fordelsprogram, og gir bonus på alle kjøp i butikker tilknyttet NorgesGruppen samt drivstoffselskaper, forsikringsselskap og finansielle tjenester. For å kunne bruke Trumf-bonusen til overnattinger, kobler man kontoen med et Nordic Choice Club-medlemskap. Poengene kan også brukes hos en av mange Nordic Choice Club-partnere.

Les også:  Gratis ferieaktiviteter for barna i Danmark

– Trumf-medlemmene har mer en 1 milliard bonus til gode, og vi ønsker at kundene skal få glede av bonusen de har spart hos oss. Muligheten til å benytte Trumf-bonusen på hotellovernatting hos Nordic Choice Hotels er en ny fordel. Vi tror det vil være svært attraktivt for våre medlemmer sier Truls Fjeldstad, daglig leder i Trumf.

Muligheten for å veksle Trumf-bonus til Nordic Choice Club-poenger gjelder fra 11. mai, noe som gjør det mulig å ta en helgetur allerede denne helgen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.