MUSIKK: Shining – Animal (album)

shining

Nå har de legendariske jazz-metall-krigerne i Shining kommet med ny musikk. Albumet Animal, er deres fjerde studioalbum, og er nå sluppet.

Med albumet «Animal» er Shining i ferd ned å gjenoppfinne seg selv som et av de mest spennende rockebandet på planeten. Albumet er helt saksofonfritt, men fremdeles utvilsomt Shining.

Alt fra det fargesterke albumcoveret, til rekken av refreng som setter seg hjernebarken, gjør Animal til det ultimate feststemte metallalbumet for dette århundret.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Ti korte, hvasse og melodiske bomber av noen rockelåter, med innslag av galskap og eufori. Deres mest overraskende album til dags dato.

– Det nye albumet låter mer som Muse og Meshuggah, mer Ghost enn Gojira. Mer Biffy Clyro enn Burzum. Når verden går til helvete, kan du like gjerne feste mens det skjer, sier frontmann Jørgen Munkeby.

Shining har siden starten vært et fenomenalt liveband, og i høst legger bandet ut på en massiv Europaturne, med flere stopp i Norge.

Les også:  MUSIKK: Richard Hawley slipper låta "Two For His Heels"

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.