MUSIKK: Tommy Tokyo ute med albumet «The Remaining Days of Life»

drabant

Til å være en artist som for ikke lenge siden proklamerte at han hadde kastet inn håndkleet og sluttet med musikken, er Tommy Tokyo forbløffende aktiv. Ikke bare har han fartet land og strand rund på en lang serie tungt applauderte konserter i løpet av 2019; han slapp også tre singler fra albumet som er hans åttende, «The Remaining Days of Life».

Da Tommy fikk sitt gjennombrudd i 2008 med andrealbumet «Smear Your Smiles Back On» som blant annet inneholdt rock-evergreen´en «Derail and Demise», var det umiddelbart klart at norsk rock var beæret med en distinkt ny stemme – både som sanger og som låtskriver. I det drøye tiåret som har gått, har han servert oss ytterligere fem album, hvorav to har vært med norske tekster. Det forrige, «Blant fiender og venner», kom i 2016, og er kreditert Tommy Tokyo & De Bipolare.

Les også:  Disse skal lede Melodi Grand Prix 2024

For den som har fulgt med Tommys karriere siden det forrige årtiendet, så vil det være en stor glede å høre at de ni sangene som utgjør «The Remaining Days of Life» må beskrives som «prime-time» Tokyo. Sterkt melodiøse, med stor tematisk spennvidde og med Tommys særpregede, vekselvis såre og kraftfulle stemme godt plassert i et detaljert og krystallklart lydbilde.

Mesteparten av musikken på albumet er spilt inn sammen med multiinstrumentalisten og produsenten Gøran Grini (Paal Flaata, Chip Taylor, Hege Brynildsen). Med på plata er også Marte Wulf (vokalharmonier «Gloomsville»), Embla Åslein (vokalharmonier «Country Girl») og Jørn Christensen (keyboards «The Extra Mile»). Nå er vi glade for at du også endelig kan høre dette albumet.

Les også:  Julestemning: 6 av 10 nordlendinger må ha musikk
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.