MUSIKK: Stormzy ute med «Vossi Bop» (feat. Lauren)

warner

Den London-baserte grime-rapperen, Stormzy, headlinet nylig Glastonbury som den aller første britiske, svarte og mannlige soloartisten noensinne – og ble belønnet med terningkast 5 i både The Guardian, Independent og The Telegraph for sin opptreden.

I april i år slapp Stormzy singelen «Vossi Bop» – som gikk rett til topps på den britiske salgslisten. Nå har Stormzy teamet opp med en norsk nykommer på sin nye versjon av låten.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Norsk/cubanske Lauren har nemlig fått det ærefulle oppdraget med å sette sitt preg på den internasjonale hiten, og resultatet er en blytung koalisjon der engelsk møter norsk. Lauren ble veldig overrasket da hun fikk forespørselen.

– Det kom som et sjokk på meg da jeg først fikk vite det, men jeg ble jo vanvittig glad. Jeg ser veldig opp til Stormzy, og denne låta er en skikkelig banger, så det var en ære å bli spurt. Man har jo veldig lyst å imponere når man får slike muligheter, så jeg håper den faller i smak blant Stormzy-fansen.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.