MUSIKK: Snow Boyz, Arif og Unge Ferrari ute med «Heia»

heia

Nå har Snow Boyz sluppet sin nye singel – HEIA – hvor de har fått med seg både Arif og hele Norges RnB-konge Unge Ferrari. Sammen representerer de fire det nye norske landslaget, og er med det klare for å heie på Norge, både i og utenfor ski-sporet.

Låten ble annonsert på søndag, sammen med den første episoden i Youtube-serien «Lær Hvordan å Heie» hvor Snow Boyz-brødrene Rafael og Paulo Domingos lærer oss alle den eneste, korrekte måten å heie på. Termos med pølser, appelsiner, flagg, kubjelle og kvikk lunsj er nå pakket i tursekken og gutta er klare for 5-mila og singelslipp på fredag.

Les også:  Ny bok fra Museumsforlaget: Kunstsentrenes vekselstrøm

Etter at Snow Boyz, Arif og Unger Ferrari ble hentet inn for å representere det norske landslaget, fikk det dem til å tenke på hva det skulle bety – hvem skulle de heie på?

– Vi trenger alle å heie litt mer på hverandre, så vi heier på alle. Sjekk ut den nye norske nasjonalsangen – HEIA – så kanskje vi sees under Holmenkollen skifestival. Heia, Heia, Heia Norge!, sier Snow Boyz.

Les også:  Mannen bak musikken i verdenssuksessen Frost tildeles ærespris
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.