Tesla åpner butikk og servicesenter i Bodø

tesla

Tesla har akkurat åpnet sitt nye servicesenter og utsalgssted i Bodø i Olav V gate 104, opplyser selskapet i en fersk pressemelding.

– Det er mange nordmenn som reiser nordover denne sommeren. Vi har derfor valgt å åpne servicesenteret i Bodø tidligere enn planlagt, selv om det fortsatt gjenstår litt arbeid og noen strøk med maling før senteret er klart, sier Even Sandvold Roland i Tesla Norge.

– Vi vil gradvis øke verkstedskapasiteten fremover, for å sørge for at alle systemer og prosesser fungerer som de skal. Snart vil kundene våre kunne bestille servicetime i Bodø direkte i Tesla-appen, slik at lokale kunder skal føle seg trygge på at det er lett å få håndtert eventuelle servicebehov, sier Even Sandvold Roland.

– Butikken vår er også åpen, slik at nysgjerrige Bodø-væringer kan prøvekjøre en Tesla. Vi er overbevist om at bilene våre er godt egnet selv i det røffe været og lange kjørelengdene som preger Nordland, og gleder oss til å kunne møte innbyggerne i regionen for å fortelle mer om fordelene ved å gå over til en elektrisk bil, sier Roland.

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

– Vi har flere ledige stillinger i Bodø, inkludert teknikere, selgere og butikksjef. Vi oppfordrer alle som er interesserte til å søke via nettsidene våre.

I mellomtiden er butikken og servicesenteret midlertidig bemannet av dyktige Tesla-medarbeidere fra andre steder. Tesla har per dags dato 19 lokasjoner i Norge inkludert Bodø, og skal åpne flere nye i tiden fremover.

Tesla leverer premiumbilene Model S og Model X, og fra 2019 også den enklere familiebilen Model 3.

– Vi er stolte av at Model 3 ble den mestselgende bilen i Norge i 2019 ifølge offentlige registreringstall, og blant annet blitt kåret til årets bil og årets beste bilkjøp, sier Roland.

Les også:  Historisk energiutbygging i Bodø og Nord-Norge

Alle bilene kan leveres med firehjulsdrift, og har en helelektrisk rekkevidde på opptil 610 km etter WLTP-standarden.

– Vi bygger Supercharging-nettverket for å gjøre det praktisk og enkelt å reise på elektriske langturer. Via Supercharger-stasjonene på Storjord og Innhavet er det enkelt for innbyggere i Bodø og omegn å reise til alle byer i Norge og videre til Europa, forteller Roland.

Tesla har 63 Supercharger-stasjoner med til sammen 856 ladestolper i Norge. Allerede er det meste av landet godt dekket gjennom Supercharger-nettverket.

– For kort tid siden åpnet vi også en Supercharger i Svolvær og innen 2020 er omme vil vi også ha flere stasjoner på plass i Nordland, samt i Finnmark, sier Roland.

Det er over 50 000 registrerte Tesla-er på norske veier, ifølge offentlig registreringsstatistikk. Til tross for kraftig vekst i Norge det siste året, har servicetilbudet til Tesla aldri vært bedre enn det er i dag.

Les også:  Advokat Snorre Ottemo Nordby fra Bodø får gjennomgå av YouTuber

– Serviceavdelingen vår har vokst i takt med etterspørselen etter elektriske familiebiler, og det er ved inngangen av 2020 mer enn tre ganger så mange ansatte på service i Norge sammenlignet med starten av 2016, forteller Roland.

– Vi gjennomfører stadig forbedringer med utgangspunkt i hva kundene våre ønsker seg. Nytt av fjoråret er selvbetjent booking av servicetimer direkte i Tesla-appen. Flere servicesentere tilbyr kundene våre utvidede åpningstider og økt fleksibilitet i en travel hverdag, og satsningen på Mobile Service lar oss i stadig flere tilfeller komme dit kunden er. De fleste synes det er aller best å slippe et verkstedsbesøk når det kan unngås, avslutter Roland.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.