senterpartiet

Bodøjenter på landsmøte til Senterpartiet

Bodø Sp sender både leder og nestleder på landsmøtet og man er fornøyd med at Bodø Sp får sendt to flotte politikere til Trondheim denne helga. Anna Cecilie Jentoft er delegat som leder... Les mer »
fritidsbåt

Høy fart med båt øker kraftig i Nordland: Flest skader i Bodø

1 av 3 båteiere i Nordland har opplevd at andre båtførere er til sjenanse og bryter fartsgrensene til sjøs. En undersøkelse som er gjennomført av Ipsos for Gjensidige viser at 36 prosent... Les mer »
Foto: Norsk Tipping

To nye lottomillionærer fra Bodø

Hele 49 personer kan lørdag kalle seg for lottomillionærer, etter at Norsk Tipping delte ut Supertrekning-potten på 51 millioner kroner, ifølge NRK. Fem av de 49 vinnerne er fra Nordland – fire... Les mer »
pressenytt

Storstilt påskeaksjon i Bodø

Fredag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Nordland. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene. – Rekordmange nordmenn tar påskeferien... Les mer »
solceller

Enova øker støtten til solcelleanlegg – 5 bygd i Bodø

2. februar erklærte Enova at de nesten dobler maksstøtten til solceller samtidig som de lanserte nye støttetiltak. I lys av de skyhøye strømprisene de siste månedene, er det mange som har fått... Les mer »
Norges idrettsforbund

VIDEO: Vera Schnabel i Bodø fylkesvinner til prisen Årets ildsjel

Vera Schnabel er én av totalt 11 fylkesvinnere som kjemper om den gjeve prisen Årets ildsjel. Mandag ble hun overrasket av Astrid Uhrenholdt-Jacobsen. Prisen deles ut på Idrettsgallaen i Trondheim 8. januar.... Les mer »
småbåt

Farlig båtsommer: 28 båtskader i Bodø så langt

I Bodø har Gjensidige så langt i år registrert 28 store og små båtskader. 22 av disse er grunnstøtinger og sammenstøt. Totalt har Gjensidige så lang betalt ut rundt 1,2 millioner kroner etter disse... Les mer »
redningsselskapet

88 personer druknet i 2020

Totalt druknet 88 personer i Norge i fjor, ifølge Redningsselskapets drukningsstatistikk. Det er to flere enn i 2019. Flere druknet etter fall fra land og under bading i 2020 enn året før,... Les mer »
natur snø

Ingen grensejustering mellom Brønnøy og Sømna

Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) har vedtatt at det ikke skal gjennomføres en grensejustering mellom Brønnøy og Sømna kommuner. Fylkesmannen i Nordland sendte sin tilrådning til KMD i september i år med med... Les mer »
skatt nord

Kurt (35) fra Bodø ny a-krim sjef i Nordland

Kurt Jacobsen fra NAV Kontroll nord overtar rollen som koordinerende leder for a-krimsenteret i Nordland. Han overtar jobben etter Lars-Jørgen Gunnestad som har gått over i ny stilling i Skatteetaten. – Dette er... Les mer »