MUSIKK: Melanie C ute med albumet «Melanie C»

indianer

Superstjernen Melanie C slipper endelig sitt høyst etterlengtede åttende studioalbum «Melanie C»! Allerede kalt «her best work» av The Quietus, og sluppet sammen med 4 globale livestreamevents med fullt band kommende uke – «Colour and Light» – viderefører bare en virvelvind av aktiviteter for Sporty Spice.

«Melanie C» inneholder de kritikerroste singlene «In And Out Of Love«, «Blame It On Me«, «Who I Am», et nylig samarbeide med Nadia Rose («Fearless») og flere fremtidige klassikere fra en artist som uten tvil når nye høyder som popartist.

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

Under floorfiller-euforien lydlegger «Melanie C» også en dypere følelse av vekst og selvaksept det moderne ikonet har gjennomgått mens hun har laget albumet. En artist som hjemme tildeler venninnen Billie Eilish en BRIT Award, mens hun låner sin vitale stemme til til den moderne diskursen om depresjon, kroppspositivisme og LGBTQ-samfunnet. Melanie Cs innflytelse har aldri vært mer tydelig enn det er på hennes siste album.

Les også:  MUSIKK: Anna Kajander ute med albumet "Al Dente"

Med samarbeidspartnere som strekker seg fra Nadia Rose, Shura og Spice Girls-allierte Biff Stannard, til remixer fra folk som Joe Goddard, så er det ikke mange av dagens artister som føler seg så hjemme med å gjøre dette mens de opptrer under lockdown på «The Late Late Show With James Corden», eller setter sammen en DJ-mix for i-D Magazine. 
Med over 100 millioner solgte album og masse BRIT Awards, Ivor, Billboard og Olivier Awards under beltet, føles låter som «Fearless» like fullt som ny sikker grunn for Melanie C – og et strålende nytt kapittel for Girl Power!

Les også:  Lille Venn ute med låta "Just Like Me!!"
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.