Ny Munch-utstilling på Avinor Oslo lufthavn

munch oslo

Det siste året har over 3.600.000 millioner passasjerer kunnet glede seg over å nyte originale Munch-verk på Oslo Lufthavn. Torsdag 14. februar, på Valentinsdagen, byttes verkene ut, passende nok med kjærlighet som hovedtema.

– Vi inngikk en avtale med Munch-museet fordi vi ønsket å bringe kunst fra en av landets mest kjente kunstnere til folket. Vi aktualiserer kunsten til Edvard Munch ved å presentere nye originalverker en gang i året og med tanke på at verkenes tema i år er kjærlighet synes vi det var passende at dette ble markert med et bryllup, sier lufthavndirektør, Øyvind Hasaas.

Les også:  Avduking av Harald Berg-statuen: - Det er for sent å være beskjeden

Det var i april i fjor at Munchmuseet for første gang stilte ut et originalt Munch-verk utenfor museet. Dette er en del av en 10-årig avtale Avinor og Munchmuseet har inngått om å vise originalverk av Edvard Munch ved Oslo lufthavn.

– Vi er svært fornøyd med dette samarbeidet som virkelig bidrar til vår visjon og ønske om å berike livene til mennesker over hele verden med Munchs kunst, sier Stein Olav Henrichsen, direktør ved Munchmuseet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.