MUSIKK: Linda Vidala har sluppet EPen «Halvt Norsk»

universal

Linda Vidala hadde braksuksess med den P3 Gull- og Spellemannsnominerte singelen «Bængshot» sammen med KingSkurkOne i 2017. Hun ble også nominert til årest liveartist under P3 Gull. Silvana Imam, Linda Pira, OnklP og Kamelen var med henne på scenen under P3 gull, og det ble sluppet to remixer av «Bængshot», med de nevnte.

I dag er hun klar med EPen, «Halvt Norsk», før hun slipper del to, «Halvt Thai», mot sommeren.

Les også:  Julestemning: 6 av 10 nordlendinger må ha musikk

I fjor høst slapp Linda «Natteravn», hvor hun viste seg fra en langt mer sårbar og melodiøs side. Linda og låten var med i NRK programmet “Uten pappa», og dette var første låt ut fra Epen “Halvt norsk”.  

Våren 2019 skal Linda Vidala slippe to EPer. Epen «Halvt Norsk» er først ut, «Halvt thai» slippes nærmere sommeren.

– «Halvt Norsk» er en skildring av den sårbare delen av meg. Den handler om personlige historier, kjærlighet, angst og håp. Ved å blottlegge meg selv på følelsesmessig plan i musikken min, håper jeg noen der ute vil kjenne seg igjen i – og sette pris på sangene. Jeg ville kalle EP’en «Halvt Norsk» fordi den beskriver den delen av meg som er «typisk» norsk. Jeg vil lyse på det mørke rommet under gråsonen, som ikke trenger å være farlig. Det som er livet, på godt og vondt.  Alle kan vel se at vi er mye mer, enn den vi later som vi er? , sier Linda Vidala.

Les også:  Disse skal lede Melodi Grand Prix 2024
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.