MUSIKK: Larsiveli – Mamma Mia

universal

Etter at Larsiveli fikk sitt gjennombrudd med radiohiten «Baby» våren 2018, har han jobbet intenst med nytt materiell. Tidligere i høst fikk vi høre «Dykker Dypt», og å er «Mamma Mia» klar – en tøffere og mørkere låt enn forgjengeren.

Han har blitt kalt «din favorittrappers favorittrapper» i en stund, men våren 2018 fikk et større publikum øynene opp for Larsiveli gjennom låten «Baby». Gjennombruddslåten lå på A-listen til NRK P3 fra april til august, og Larsiveli har vært på alles lepper det siste halvåret. I sommer signerte han til Def Jam Norway, og det hele toppet seg med en konsert på Havna 0150 som få kommer til å glemme.

Les også:  Julestemning: 6 av 10 nordlendinger må ha musikk

– «Mamma Mia er en låt som er produsert JNS. Vi har mange flere låter sammen som er rett rundt hjørnet. Grunnet til at jeg elsker denne låta er fordi her får jeg virkelig skinne som en rapper. Det setter jeg stor pris på siden jeg jobber mye med melodiske låter nå for tiden. Det er deilig å få vise hva jeg er laget av, sier Larsiveli.

Les også:  Over 200 000 har sett "Den første julen i Skomakergata"

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.