MUSIKK: Lars Bremnes dag i «Hver gang vi møtes»

grappa

I sesongens nest siste episode av «Hver gang vi møtes» var turen kommet til herlige Lars Bremnes. Musikken fra lørdagens episode kan du høre på Bodøposten.no

Den åttende utgaven av TV2s suksessprogram går snart mot slutten for denne gang, men ikke før Lars Bremnes har fått sin hyllest!

– «Hver gang vi møtes» er et program som setter låtskrivning og sang på agendaen og jeg får tilbringe tid med dyktige og hyggelige kollegaer som jeg kan ta lærdom av, sa han i forkant av innspillingen.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Tekstforfatter, låtskriver og visesanger Lars Bremnes har ledet eget band siden 1991. I tillegg til å synge spiller han gitar og saksofon. I 1994 kom bandets første album ut med tittelen «Stjernesukkertøy». Lars Bremnes Band ble nominert til Spellemannsprisen samme år for albumet. Låter som «Fiolinan» og «Å kunne æ skrive» har gitt Lars Bremnes et stort navn. For albumet «Hjertekapteinen» vant han Spellemannsprisen i 2006 i kategorien viser. I 2015 kom albumet «Himmel nok tel alle» med egne låter. Lars har samarbeidet med sine søsken Kari og Ola Bremnes på mange utgivelser, og i 2000 vant de Spellemannspris i klassen viser og viserock for albumet «Soløye». Sammen med Ola Bremnes mottok han Prøysenprisen i 2009.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Den åttende sesongen av TV2s «Hver gang vi møtes» finner sted på Vestre Kjærnes gård utenfor Moss, og i år er det Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Maria Haukaas Mittet, Sol Heilo, Tom Mathisen, Lars Bremnes og Petter «Katastrofe» Kristiansen som byr seere og lyttere inn på uforglemmelige musikalske øyeblikk, historier, hygge og moro.

Dette ble sunget lørdag på Lars Bremnes dag:

Les også:  Bikelane slipper låta "Toes"

• Maria Haukaas Mittet – «Himmel nok tel alle» 
• Sol Heilo – «Stayer» 
• Petter Katastrofe – «Fiolinan (Fiolina)» 
• Trine Rein – «Å kunn æ skrive» 
• Tom Mathisen – «Jævel i en drosjekø» 
• Elisabeth Andreassen – «Det e min sønn»

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.